Sisällön tarjoaa Blogger.

Vanha kunnon Gabriella: ruokaa ja rentoilua

Tulipa pitkästä aikaa siis pyörähdettyä Tukholman risteilyllä reissukamuni Petran kanssa. Sain äidiltä lahjakortin Viikkarille, joten sillä siis mentiin. Mulle tulee ristelylaivoista aina jostain syystä lapsuus mieleen, vaikka oon mä niillä mennyt monet kerrat aikuisenakin. Mutta varsinkin vanha kunnon Gabriella, jolla ollaan menty useat kerrat äitin kanssa, sai taas nostalgiafiilikset aikaan. Se tulee aina siinä, kun astuu sisään ja tuntee sen laivan tuoksun.

Gabriella

Me oltiin panostettu sen verran, että otettiin vähän isompi hytti (B2L Inside Large) eikä sieltä autokannen alapuolelta niin kuin aina opiskeluaikoina. En ollut itseasiassa koskaan ollutkaan noin isossa hytissä. Tai ei tuokaan mikään valtava ollut, mutta vähän oli enemmän tilaa hengittää ja levitellä tavaroita. Vessakin tuntui ehkä himpun isommalta ja siellä oli kivan väriset kaakelit.

IMG_3061Illemmalla nälkä alkoi vaivata ja ruvettiin valitsemaan missä syötäisiin. Muistin joskus syöneeni Food Gardenissa vain alkupala- ja jälkiruokapöydästä, joka olikin oiva vaihtoehto, sillä mun mielestä ne ovat aterian parhaat palat. Nyt hinta (27e ilman pääruokaa) oli kuitenkin mielestäni aika suuri siihen verrattuna mitä pöydissä oli tarjolla. Kierrettiin katsomassa mitä siellä oli ja tarjonta oli sen verran surkeaa ja moni asia näytti olevan lopussa, niin päätettiin jättää tämä vaihtoehto välistä. Toinen houkutteleva vaihtoehto oli Tapas & Wine -tiskin tapakset. 3kpl olisi saanut 11 eurolla ja 5 kpl 17eurolla. Tarjolla oli kaikenlaista hyvää juustoista ja oliiveista lihoihin ja saristolaisleipään. Jätettiin kuitenkin tämäkin vaihtoehto välistä ja suunnattiin viereiseen Ella's ravintolaan, sillä kaivattiin lämmintä ruokaa.

Harmi, sillä Ella's osoittautui aivan pettymykseksi ja tapakset olisivat varmasti olleet parempia. Mä otin pizzan (15e) , jossa oli ihan kelpo täytteinä tomaatti, tryffelitapanede, mozzarella, parmesaani, serranokinkku ja rucola. Pohja oli kuitenkin joku valmis pakastelätty, jolloin hyvät täytteetkään ei oikein auttanut. Lisäksi juustoa oli jotenkin liian paljon ja jopa mulla, joka aina syö kaiken loppuun, oli vähän vaikeuksia syödä koko pizzaa, vaikka se ei ollutkaan kovin iso. Petra otti Ella's kasvishampurilaisen (12e) , joka oli myös pettymys. Ruisleivän välissä oli kuulemma perunamuussilta maistuva kasvispihvi, joka jäi Petralta lautasen reunalle. Annoksen hyvät puolet olivat merileväsalaatti ja juureschipsit (jotka olivat valmiista pussista, ei sentään mitään itsetehtyjä). Ja haluan vielä muistuttaa, että me ei Petran kanssa todellakaan olla mitään nirsoja, mutta nyt jäi ruoka kyllä vähän harmittamaan. On ikävää, että laivalla voi myydä mitä vaan huttua ravintolaruokana, kun kaikkien pitää siellä kuitenkin jotain syödä. Olis melkein voinu mennä syömään kahvilaan vaan muussia ja lihapullia, niin ois ainakin tiennyt mitä saa ja olis päässyt halvemmalla.

IMG_3079

Plussaa Oiva-siideristä

IMG_3080

Petran burgeri

IMG_3082

Onneksi taxfreesta sai karkkia ja ihan parasta Oreo-suklaata! Löysin Lontoosta Oreo-suklaata, semmonen liila paketti, en vaan nyt muista merkkiä... Mutta nyt sitä oli tullut Milkallekin. Ihan samanlaista. Ja ihan parasta! Aah... Sanoinko jo, että se on parasta suklaata? Tää suklaalevy oli myös osasyynä aiheuttamassa Herkutonta huhtikuuta...

Oreo suklaa

Muuten eka ilta meni leppoisasti taxfreessa pyörien ja hytissä jutellen. Käytiin myös kattomassa illan show, joka oli vähän laimea, kun se oli vaan laulua. Sitten päätettiin painua jo nukkumaan, että jaksettais seuraavana päivänä Tukholmassa.

Victoria's Secret Gabriella

Taxfreesta löytyi Victoria's Secretia ja ostinkin sieltä yhden tuoksun.

Juttu jatkuu seuraavasta päivästä myöhemmin...

Ei kommentteja