Sisällön tarjoaa Blogger.

Majoitusvinkkejä Singaporeen?

Hei, oisko jollain kanssareissaajalla hyviä majoitusvinkkejä Singaporeen?

Hakusessa on kiva ja edullinen majoitus kahdeksi yöksi. Singaporessa kaikki tuntuu olevan aika kallista, joten mitään luksushotellia ei kaivata, mutta dormitkaan, joita tuntuu olevan tosi paljon ja joista muuten pyydetään myös aika hurjia hintoja, ei ihan kiinnosta... Meillä on niin vähän aikaa siellä, ettei varmaan käydä hotellissa kuin nukkumassa, mutta oma huone olis kuitenkin kiva. Ja jokseenkin hyvä sijainti olis tärkeä. Tai ainakin sellainen, josta pääsee helposti liikkumaan kaikkialle.

deal-singapore_2659071b

Kuva

2 kommenttia

  1. Mikä teidän hintataso on ja mitä siellä huoneessa pitää olla? Hotel 81 on halpaketju, heillä on monta hotellia, joista monet ovat ihan keskeisillä sijainneilla. Halvimmat huoneet, joita olen bongannut, ovat olleet noin 37 euroa plus verot. Huoneet ovat vaatimattomia, mutta kaupungin halvimpia. Olimme viimeiseet pari yötä reissullamme Robertson Quay-hotellissa, jossa näköjään tällä hetkellä huone maksaa 75e plus verot. Hotellilla on uima-allas ja aamupalankin saa. Kannattaa tsekata myös Clover-ketjun hotellit. Itse yövyimme Clover The Artsissa, jossa huoneita näkköjään saa reilu 80 eurolla (plus verot) halvimmillaan. Pääsimme uimaan myös huonetta odotellessamme viereisen Clover-hotellin uima-altaalle, mikä oli oikein mukavaa kuumana päivänä. Sijainti on vallan hyvä noillakin hotelleilla. Kävellen pääsee moneen suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkeistä! Noita Hotel81 hotelleja kattelinkin jo ja pitää stekkaa noi Cloverit kans. Kyllä meille ihan perushuone kelpaa eikä tarvii olla mitään hienouksia. Tosin toi uima-allas kyllä kuulostaa aika houkuttelevalta. :)

    VastaaPoista