Sisällön tarjoaa Blogger.

Lentoliput ostettu!

Eilen se vihdoin tapahtui... me ostettiin kesäksi lentoliput Balille! Ihan mahtava fiilis! Rio pääsee vihdoin kahden vuoden jälkeen näkemään sen perheen ja kaverit. Ja on mullakin sinne jo kova ikävä. Kaikki asiat ei oo meillä menny ihan helposti ja tätä matkaa on odotettu jo kauan. Sitä varten on myös koko alkuvuoden ollut käynnissä aika massiivinen säästökuuri (ja jatkuuhan se toki vieläkin...). Lennetään Balille Singaporen kautta ja kotimatkalla pysähdytäänkin siellä parin yön verran. Hauskaa, sillä en ookaan käynyt Singaporessa ennen.

Oon superinnoissani ja energiaa on liiankin paljon, mutta mitään kovin järkevää kirjoitettavaa ei tunnu liikkuvan nyt päässä. Tänään purin vähän energiaa (apua, kehtaanko mä ees kertoa tätä...) siirtämällä kotona huonekalujen paikkoja ja vaihtamalla verhot. Ostin myös uuden kameran, jonka esittelen vaikka huomenna! Ai niin, ja viikon päästä mua odottaa matka Ukrainaan, josta kuulette myös varmasti lisää!

Nyt ei muuta, kun hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia

  1. Jenna / Journey Diary18. huhtikuuta 2015 klo 6.06

    Huikeeta, Balille! Jään odottelemaan postauksia sieltä (:

    VastaaPoista
  2. No on kyllä ihanaa! Ja postauksia on ihan varmasti tiedossa! :)

    VastaaPoista
  3. Jee, onnea lipuista! Parasta on kyllä huomata että säästökuuri kannattaa, vois iteki ryhtyä niin päästäis ehkä joskus käymään Libanonissa puolison perhettä moikkaamassa...

    Ja supersiistiä, että pääset Ukrainaan. Reissusta tulee varmasti mielenkiintoinen. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! On kiva lähtä reissuun, kun tuntee tehneensä töitä sen eteen ja ansaitsevansa vähän lomaa. :) Ja tosi hauskaa lähtä sinne Ukrainaankin, vaikka vähän jännittääkin... :)

    VastaaPoista