Sisällön tarjoaa Blogger.

Almost@Home business lounge


Blogimatka Ukrainaan alkoi mukavasti sillä yllätyksellä, että saatiin kuulla lentävämme Kiovaan businessluokassa. Tää budjettimatkailija oli siitä kovin innoissaan, sillä sehän oli mun ihan eka kerta. Päästiin myös odottelemaan lentoa Almost@Home business loungeen portille 32.


IMG_3308

Oli niin kiire sisään, etten kerennyt huomata, että kuvasta kärvähti vähän kirjaimet...

Loungeista olin vain kuullut hienoja tarinoita, joten olihan se nyt mahtavaa päästä itsekin sellainen  kokemaan. Lounge oli nimensä veroisesti kuin koti! Keittiössä oli tarjolla salaattia ja muita kylmiä ruokia ja lämpimäksi ruoaksi oli kotoisasti hernekeittoa ja lihapulla. Ruokailuvälineet otettiin keittiön vetolaatikoista ihan kuin himassakin ja jääkaapista sai ottaa juomia. Tarjolla oli valikoima kaikenlaisia virvoikkeita ja mä päädyin näin juhlavan hetken kunniaksi kuohariin. Keittiössä näkyi vahvasti Suomalainen design astioissa, tarjoiluvadeissa ja tekstiileissä, niinkuin lentokentällä kuuluukin. Ja tarjolla oli tietysti myös Fazerin sinistä.

Almost@Home

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Business lounge

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Istuskelualue oli kuin olkkari, josta löytyi sohvia, nojatuojeja, telkkari seinältä sekä kirjahyllyjä. Netistä luin, että loungessa on uusien huonekalujen rinnalla myös Artekin second hand huonekaluja, jotka ovat myös myynnissä. Lisäksi nettisivuilla kerrottiin, että paikasta löytyisi henkilökunnan kutomia villasukkia, jotka voisi vetäistä jalkaan, mutta sellaisia en kyllä huomannut.

Tykkäsin todella paljon paikan rennosta tunnelmasta, jossa oli oikein mukava viettää aikaa. Ensin piti tietenkin vähän syödä, mutten viitsinyt kovin paljoa ottaa, kun olin vasta kotona syönyt ja koneessakin odotti ruoat, joita piti päästä tietenkin maistamaan. Otin kuitenkin vähän salaattia ja croisanttia. Tein loungessa myös pikaisen lähtö-postauksen, jota kotona en kerennyt saada valmiiksi.

IMG_3311

SAMSUNG CSC

Mun Herkuton Huhtikuu muuten loppui tuolla longessa, kun sain eteeni suklaamoussea! Ja voin muuten kertoa, ettei se jäänyt viikonlopun ainoaksi jälkiruoaksi...

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

IMG_3315

Oli kyllä herkkulakon rikkomisen arvoista!

Mä olisin viihtynyt loungessa vaikka pidempäänkin, mutta lopulta meille tuli melkein kiire lähtä sieltä pois. Olipa hauska päästä näkemään tällainenkin paikka! Ihan nautinnollista luksustahan sitä rahalla saa.

Vaikkei matkustaisikaan business-luokassa, on Almost@Home loungeen kenen tahansa mahdollista  ostaa sisäänpääsy. Hinta taisi olla viitisen kymppiä. Lisätietoja loungesta löytyy täältä.



*Postaus toteutettu yhteistyössä Ukraine International Airlinesin kanssa

8 kommenttia

  1. Tästä loungesta olen tainnut lukea aikaisemminkin! Kiinnostavan näköinen ja oikeasti niinkuin Suomi-kodin olkkari :D Pääsispä itekki matkustelemaan bisneksessä :p

    VastaaPoista
  2. Onpas kivannäköinen lounge! Kelpaa tuolla odotella lentoa :)

    VastaaPoista
  3. Melko kotoisan näköinen tosiaan tuo Lounge. taisi ollakin se Lounge johon Diners Clubin asiakaat pääsi alennettuun hintaan sisään. Alle 50 egelläkin siis tuonne pääsee :) Jään odottamaan mielenkiinnolla postaustasi Ukraine International Airlinesin business -luokasta.

    VastaaPoista
  4. Tuonne pitää joku kerta pysähtyä, mulla on usein vaihto Helsingissä matkalla Lontooseen ja usein on pyörinyt mielessä että josko sitä kokeilisi. TOsi kiva postaus ja hyvin mielenkiintoinen sellainen! :) Mäkin oottelen juttua tuosta Ukraine Airlinesin busineksesta :)

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin tosi paljon tosta hima-fiiliksestä! :) Mutta tuskinpa mullekaan tästä business-luokassa matkustamisesta ihan tapaa tulee... harmi.

    VastaaPoista
  6. Joo, miellytti muakin kovasti! :)

    VastaaPoista
  7. Okei, toihan on hyvä, jos Dinersilla saa alennnusta! Harmi, ettei mulla oo sitä... UIA:n business-luokka postaus tulee varmasti lähiaikoina! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos! :) Suosittelen kyllä kokeilemaan! Varsinkin, jos joutuu pidempään odotteleen kentällä, niin varmasti saa aikansa kulumaan tuolla. Ja niin kuin ylempänä jo sanoinkin, niin varmasti tulee pian postaus UIA:n busineksesta. :)

    VastaaPoista