Sisällön tarjoaa Blogger.

Pääsiäisterveiset Kuopiosta!

Terveisiä Kuopiosta! Lähdettiin tänne eilen mun sirkusoppilaiden kanssa Suomen Nuorisosirkusliiton Nurtsi festivaaleille Kuopion Kaupunginteatteriin. Bussi täynnä lapsia ja tavaroita matkustettiin viisi tuntia savon sydämeen. Perillä roudausta, majoittumista, kavereiden tapaamista ja avajaisshow. Pitkän päivän päätteeksi (ja kolmen tunnin yöunien jälkeen) seurasi vielä seuraavan päivän esitysten riggausta ja valmistelua. Lopenväsyneinä ope-kollegan kanssa raahauduttiin myöhään illalla majoituskoulun lattialle nukkumaan.

Montaa tuntia ei kuitenkaan keretty nukkua, sillä tänään herätys oli kuudelta, jotta kerettiin laittaa oppilaat esityskuntoon ja treenata ennen 9.30 alkavaa kokonaisuus-esitystä. Esitys meni kuitenkin super hyvin ja voin olla kyllä niin ylpeä meidän reippaista oppilaista! Myöhemmin päivällä oli vielä yksi soolo numero ja molempien esitysten palautteet. Loppupäivä meni muiden esityksiä katsoessa ja kerkesin välissä pitämään yhden vannetyöpajankin.

Vaikka festarit on hektistä menoa ja päivät pitkiä, on kaikki kuitenkin sen arvoista, sillä tunnelma on aina niin mahtava! On upeaa, että näitä tapahtumia järjestetään, sillä itselle nuorena harrastajana sirkusfestarit oli vuoden kohokohta. Oli jännitävää päästä esiintymään sirkusyleisölle ja motivoivaa katsoa muiden esityksiä. Mielelläni siis olen mukana antamassa samoja kokemuksia myös omille oppilaille ja nautin samalla itsekin nostalgisesta fiiliksestä. Tosin kovalla koulun lattialla ei ole enää ihan niin hauska nukkua...

Ja tätä vielä kaksi päivää lisää! Eli tässäpä se pääsiäinen vierähtääkin.

Kivaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja