Sisällön tarjoaa Blogger.

Turun suloiset neulegraffitit


Turku se vaan on niin ihana paikka! Viime kesänä kirjotinkin jo Turku hehkutusta ja ihastelin mm. Turun sympaattisesti maalattuja sähkökaappeja. Jutun voi lukea täältä.


Nyt Turusta löytyi taas jotain uutta ihanaa, sillä jokirannassa on menossa Knit n' Tag Turku -ympäristötaidetapahtuma. Jokirannasta yhdistykset, järjestöt, yritykset, koulut tai yksityishenkilöt ovat voineet varata puun, johon tehdä oman neulegraffittinsa. Tavoitteena on elävöittää kaupunkimiljöötä ja nostaa kaupunkilaisten kiinnostusta käsitöitä kohtaan. Ja kyllä ne olikin söpöjä ja värittivät kivasti jokirannan maisemia.

Tässä tulee pieni kuvapommitus värikkäästä jokirannasta!

IMG_3759

IMG_3761

IMG_3762

IMG_3763Tän teoksen nimi oli Facepuu

IMG_3764

Ja tässä on Sata Orvokkia

IMG_3775

IMG_3776IMG_3778

IMG_3779

IMG_3780

Ja näitä oli vielä paljon lisääkin! Taideteokset ovat esillä yhteensä kahden viikon ajan ja niitä voi ihastella vielä 8.6.2015 asti. Taidetapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja idea on lainattu kuulemma Helsingistä. Ite oon ainakin nähnyt joskus Kallio Kukkii -tapahtuman aikaan vastaavanlaisia teoksia.

Mitäs tykkäätte? Mun silmää ainakin miellyttää ja näitä vois katella vaikka muuallakin!

2 kommenttia

  1. Noi on tosi kivoja ja hienoja! Täytyy myöntää etten itse ollut kuullut koko tapahtumasta vaikka turkulainen olenkin.. Pitää ottaa joku päivä suunnaksi jokiranta ja mennä katsomaan noita :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin tuli noi vastaan sattumalta, kun kävelin ohi. Mutta kannattaa kyllä mennä kattomaan, ne on kivan näkösiä! :)

    VastaaPoista