Sisällön tarjoaa Blogger.

Keskittymisvaikeuksia ja sekalaisia juttuja bussimatkalta

Moikka!

Mun on ollut viime päivinä vähän vaikee keskittyä blogiin... Tai oikeestaan mihinkään muuhunkaan. Postausajatuksia on vaikka millä mitalla, mutta jotenkin en oo malttanut istua tarpeeksi pitkäksi aikaa alas, että saisin jotain aikaiseksi. Tota Liebster Awardiakin väsäsin useempana päivänä, kun ei vaan jotenkin jaksanut olla paikoillaan.

Nyt on vajaa kaks viikkoa ennen kun lähdetään reissuun! Alkaa hetkittäin tulla jo matkakuume, kun en oo jotenkin kerenny aikaisemmin ees kauheesti vielä fiilistelemään. Kaikenlaista hommaa olis vielä tehtävänä ja pitäis myös miettiä vähän mitä ottaa mukaan. Myös tuliaiset on vielä ostamatta...

Mulla ei oo enää paljoo töitäkään tässä ennen lähtöä ja siksipä päätin lähteä käymään Turussa! Istunkin just Onnibussin kyydissä ja pääsin jopa ekaa kertaa yläkerran etupenkille istumaan! Tässä kelpaa matkustaa! Turussa käyn kattomassa Taideakatemian sirkuslinjalta valmistuvien opinnäytetöitä, näkemässä kavereita ja vaan nauttimassa ihanasta Turusta. Ja sitten ollaankin jo taas muutama päivä lähempänä lähtöpäivää... Pitää ehkä käydä tarkistamassa Turunkin bikinivalikoima, kun ne on vieläkin ostamatta. Ja tietenkin Turussa pitää käydä torilla! Olispa siellä jo mansikoita ja muita marjoja.

IMG_3755

Tänään Turkua varten pakatessa tuli otettua rinkka esille ja pistinpä siinä merkille, että se alkaa oleen aika huonossa kunnossa... Siinä on reikäkin pohjassa, mutta se ei onneks haittaa, kun reikä on vaan välipohjassa. Kestäsiköhän se vielä ton Balin reissun... hmm... Ehkä äiti vois vähän korjata sitä.. Musta tuntuis tosi oudolta lähteä Aasiaan matkalaukun kanssa. En tiedä miks. Siellä vaan kuuluu reppureissata.

IMG_3750

Arvatkaa muuten mitä mulla on eväänä? No banaanipannaria tietenkin! Se on tosi kätevä eväs ja se on hyvää kylmänäkin. Onnibussissa pitäis olla jokaisella paikalla pistorasia penkin alla, mutta mä en vaan löydä semmosta omalta paikaltani. Oon kökkiny tässä nyt jo niin paljon pää tuolla penkin alla, etten enää kehtaa ees yrittää. Toivottavasti läppärin akku riittää.

Mietin muuten jo tossa taannoisella Haminan bussimatkalla, että miten tää bussissa/junassa istuminenkin on muuttunut. Aina pitää olla jotakin viihdettä mukana ja jos nyt ei konetta, niin puhelin ainakin, jolla voi selata nettiä. Jos matkan aikana ei oo tehokas ja tee jotain tärkeitä asioita, niin ainakin pitää olla ultimaattisesti viihdettä tarjolla. Joku parin tunnin matka menee nykyään ihan hujauksessa, kun ennen se tuntu aika pitkältä ajalta. Mulla tuli viimeksi bussissa melkein ikävä niitä pitkiä bussimatkoja Aasiassa, jolloin ei voinut muuta tehdä kuin ehkä kuunnella sataan kertaan kuultua soittolistaa ja ajatella.

Ehkä mä nyt loppumatkan vaan katselen maisemia ja ajattelen jotain suuria. Tai sitten vaan nukun...

 

Ei kommentteja