Sisällön tarjoaa Blogger.

Menovinkki Helsinkiin: Cirko Festivaali

Moikka! Palaan Ukraina-juttuihin ihan pian, mutta nopea vinkkaus ensin Helsingin tämänhetkisestä tapahtumatarjonnasta. Eilen alkoi nimittäin Cirko Festivaali, joka jatkuu sunnutaihin 17.5.2015 asti. Festivaaleilla on tarjolla mielenkiintoisia sirkusesityksiä Suomesta ja huippuvierailuja ulkomailta, joita kannattaa mennä katsomaan! Festivaali viettää tänä vuonna 10-vuotis juhlavuottaan ja festivaalin nimikkotaiteilijaksi on nimetty upea ilma-akrobaatti Ilona Jäntti. Ohjelman näkee täältä: www.cirko.fi

Festivaaleilla on esitysten lisäksi myös oheisohjelmaa Suvilahteen Cirko-keskuksen pihalle pystytetyssä sirkusteltassa, jossa on sirkuksen lisäksi luvassa ainakin musiikkia. Teltan tarjoilusta vastaa Street Gastro, joten Cirkolle voi tulla vaikka vain syömäänkin ja fiilistelemään sirkustunnelmaa. Lauantaina 9.5.2015 teltalla vietetään perhepäivää, josta löytyy esityksiä ja tekemistä koko perheelle. Teltan ohjelma on maksutonta.

Ilmaiseksi sirkustaiteesta pääsee nauttimaan myös torstaina 14.5.2015 Talvipuutarhassa, jossa Ilona Jäntti esittää teoksensa Camellia Sinensis klo 12.00 ja 14.00. Kävin katsomassa tämän saman esityksen viime vuonna ja se oli mielenkiintoista seurattavaa. Samalla tuli nähtyä myös Talvipuutarha, jossa en ollutkaan käynyt aikaisemmin. Suosittelen lämmöllä, jos haluaa hetkeksi irtautua arjesta ja päästä nauttimaan tropiikin tunnelmasta. Talvipuutarhaan voi ottaa vaikka omat eväät mukaan ja istahtaa nautiskelemaan niitä sinne vihreyden keskelle.

2WEBTalvipuutarha_Instagram_Mirkku_Merimaa

Kuvat

Vaikka itse menen vieläkin säästölinjalla, yritän käydä katsomassa niin paljon estyksiä kuin raaskin. Nähdään festareilla!

Ei kommentteja