Sisällön tarjoaa Blogger.

Parhaita paloja Turusta


Täällä ollaan jo junassa kotimatkalla Turusta. Kolmeen päivään mahtui taas aika paljon mahtavia hetkiä. En jaksanut nyt oikein kuvailla (paitsi neulegraffitteja, joita voi ihailla täällä), mutta tässä on puhelimella räpsittyjä kivoja hetkiä.


IMG_3766

Käytiin kolmena iltana katsomassa Taideakatemialta valmistuvien sirkuslinjalaisten opinnäytetöitä. Esitysten lisäksi oli kiva nähdä taas koulu sekä entisiä opettajia ja koulukavereita. Vaikkakin samalla tunsi itsensä aika vanhaksi...

IMG_3770

Keskiviikkoaamuna heräsin aikaisin, sillä lähdin jo kymmeneksi Seikkailupuistoon katsomaan kavereiden sirkusesitystä. Ennen sitä piti hakea vähän aamupalaa Turun torilta, josta saa aina halvalla hedelmiä, kasviksia ja marjoja. Siellä mä sitten nautiskelin mun pensasmustikka-aamupalaa lasten keskellä Seikkiksen katsomossa.

IMG_3773

Esityksen jälkeen lähdettiin kaverin ja kaverin kaverin kanssa syömään. Mentiin Intialaiseen Delhi Darbariin, jossa en jostain syystä ollut koskaan käynyt, vaikka kaverit aina kehuvat sitä Turun parhaaksi Intialaiseksi. Eikä kyllä turhaan oo kehuttu, sillä ruoka oli toooosi hyvää!

IMG_3782

Keskiviikkoon kuului myös hengailua aurinkoisessa jokirannassa ja kesän ensimmäiset kirsikat.

IMG_3791

Kesiviikkoilta esityksen jälkeen jatkui kavereiden kanssa maailmaa parantaen ja kesäisiä seljankukkamehusta tehtyjä drinkkejä siemaillen Di Trevissä. Turkuun oli muuten tullut taas tosi paljon uusia kivan näköisiä ravintoloita ja kahviloita.

IMG_3794

Ja eihän iltaa Turun yössä voi päättää muuten kuin Semiburgerin kautta! Mukaan lähti perinteinen aurajuustokerroshampurilainen ananaksella, joka nautittiin majapaikan lattialla. Valitettavasti burgeri ei ollut aivan saamaa tasoa kuin ennen, sillä paksun aurajuustosiivun sijasta siinä oli nyt vain muruja... Mutta kyllä siitä silti sai nostalgiat aikaan.

IMG_3787 (Large)

Tämmönen kisu löytyi keskiviikkona jokirannassa köpötellessä. Tänään burgerin voimalla lähdin aamulla jopa lenkillekin jokirantaan, jota aina Turku vierailuilla tulee tallattua ees takaisin. Fiilis oli kyllä korkealla, kun hyvillä energioilla pääsi pinkomaan aurinkoisille kaduille.

Tänään ohjelmassa oli vielä shoppailureissu, joka osoittautui oikein onnistuneeksi, sillä löysin itselleni bikinit ja farkkushortsit. Välissä piti ottaa pienet päiväunet ja illalla oli vielä viimeinen esitys, jota tosin en kerennyt edes katsomaan loppuun asti, kun piti lähteä pinkomaan junalle...

Kiitos Turku! Miten siellä onkin aina niin kivaa!

Ei kommentteja