Sisällön tarjoaa Blogger.

Hotelliarvostelu Ukrainasta: Mirotel Resort & Spa *****


Ukraine International Airlinesin järjestämä tutustumismatka Ukrainaan alkoi tosiaan pienestä Truskavetsin kaupungista, josta kirjoitinkin jo täällä. Nyt tulee kokemuksia hotellista, jossa yövyimme, eli Mirotel Resort & Spa:sta. Varautukaa kuvatulvaan!


Ensivaikutelma ja illallinen Bellini's Piano Bar & Grillissä

Meidän 11 hengen seurue yöpyi Mirotel Resort & Spa hotellissa, josta saatiin jokainen omat huoneet. Mirotel on luokiteltu viiden tähden hotelliksi, joten puitteet olivatkin hulppeat. Saavuttiin hotellille myöhään illalla ja käytiin vain nopeasti heittämässä laukut huoneisiin ennen kevyelle illalliselle siirtymistä. Yläkerran viihtyisään Piano Bariin oli katettu meille pöytä valmiiksi ja päästiin heti syömään. Pian tajuttiin, ettei kyseessä ollutkaan kovin kevyt illallinen, vaan ihan kunnon kolmen ruokalajin setit. Ja kaikkeahan oli tietenkin pakko maistaa!

IMG_3388

SAM_0100Mirotel illallinen

SAMSUNG CSC

Truskavetsin yölliset maisemat.

Huone

Kun pääsin illallisen jälkeen huoneeseen, oli kello jo kaksi yöllä! Vaikka olin väsynyt, olin myös superinnoissani hienosta huoneestani, josta löytyi mm. kylpyamme. Niinpä en vaan voinut mennä suoraan nukkumaan, vaan hypin ympäri huonetta ja vietin vielä yöllisen kylpyhetkenkin. Ja kattokaa vaikka, eikö ollut aika kiva huone!

IMG_3342

IMG_3343

SAMSUNG CSC

IMG_3345

SAM_0076

IMG_3350

Huoneesta löytyi kaikki mitä hotellihuoneesta voi odottaakin löytyvän. Oli kahvit, teet ja minibaari, ihanan muhkea kylpytakki, tossut ja pesuaineita. Huone oli mielestäni tyylikäs ja se oli myös todella tilava. Lattialla olisi mahtunut tekemään vaikka iltajumpat, mutta jätin ne kuitenkin väliin ja pujahdin kylvyn jälkeen sänkyyn valtaisan peiton alle. Jos jotain huonoa huoneesta pitää sanoa, niin tyynyt (2kpl) oli mun makuun liian littania. Mutta ihan hyvin nukuin niilläkin, koska olin niin väsynyt.

Aamulla valoisassa näin vihdoinkin millaiseen paikkaan sitä oltiinkaan tultu. Meninkin heti ensimmäiseksi parvekkeelle ihailemaan maisemia ja nauttimaan aamuauringosta.

IMG_3359

SAMSUNG CSC

Aamiainen L'escalle Restaurant & Barissa

Kovin kauaa maisemia en kuitenkaan kerennyt ihailemaan, sillä piti mennä tietenkin aamupalalle. Aamupala on tunnetusti hotelliyöpymisen kohokohta, joten odotukset Mirotelilta oli aika korkealla. Eikä todellekaan tarvinnut pettyä, sillä erillaisia ruokia oli valtavasti tarjolla! Edellisenä päivänä oli tullut syötyä niin hyvin, ettei mulla kumma kyllä ollut kauhea nälkä aamulla ja söinkin omalla mittapuullani melko vähän. Tarjontaa olisi kuitenkin ollut varmasti jokaiseen makuun. Ravintolasali oli todella miellyttävän näköinen ja sen seinillä oli kauniita maalauksia.

Mirotel aamupala

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

The Med Palace Medical Centre & Spa

Aamiaisen jälkeen meille pidettiin kierros hotellilla ja päästiin näkemään hotellin yhteydessä oleva Medical Centre.  Medical Centren asiakkaat käyvät ensin lääkärin vastaanotolla, joita keskuksesta löytyy noin 50 kahdeltakymmeneltä eri alalta. Lääkärin tehtyä tutkimukset, asikkaalle määrätään juuri hänelle sopivia hoitomuotoja span puolelle. Ja erillaisia hoitoja onkin aivan valtavasti tarjolla! Monessa hoidossa käytetään Truskavetsin kuulua mineraalivettä, kuten mineraalikylvyissä, kuuma-kylmä jalkakylvyissä sekä vesihieronnassa. Lisäksi tarjolla oli mm. hiilidioksiidihoitoja, sähköhoitoja, mutahoitoja, parafiinihoitoja sekä elektonista terapiaa. Keskuksesta löytyi myös suolahuone, erikoisen näköistä hammashoitoa ja suolihuuhtelua. Tarjolla on myös 7-14 päivän laihdutuspaketteja, joihin kuuluu sopivat hoidot sekä dieettiruoat. Hoitojen väleissä voi tietysti nautiskella Truskavetsin kuuluisaa terveysvettä Naftusiaa, josta kirjoitin jo täällä.

Me käytiin kiertelemässä Medical Centressä ja saatiin nähdä erilaisia hoitohuoneita. Paikka näytti erittäin siistiltä ja hoitajat ammattitaitoisilta. Ja itse en aikakaan ole missään nähnyt noin monenlaisia hoitomuitoja samassa paikassa tarjolla. Aluksi ajattelin, että onko paikka lähinnä vanhusten suosiossa, jotka tulevan keskukseen hoitamaan erilaisia sairauksiaan ja vaivojaan, mutta käytävillä tuli yllättävän paljon vastaan myös nuoria ihmisiä.

Mirotel spa

Mirotel spa 2

Katsoin nettisivuilta minkä hintaisia hoidot olisivat ja ne olivatkin ihan yllättävän kuhtuullisia. Netistä löytyi vielä paljon lisää erilaisia hoitoja kaikkien noiden mun luettelemieni lisäksikin. Hinnastoa voi katsoa täältä. Jos yöpyy hotellissa, saa hoidoista alennusta.

Lounasbuffet L'escalle Restaurant & Barissa

Hotelliesittelyn ja kaupunkikierroksen jälkeen syötiin vielä hotellilla eikä lounasbuffet ainakaan kalvennut aamiaiselle. Ruokaa oli tarjolla taas ihan valtavasti ja itsekin tuli kaikenlaista maisteltua. Tarjolla oli Välimerellistä sekä Ukrainalaista ruokaa. Masitoin mm. ensimmäistä kertaa jänistä ja ihastuin laajaan öljy- ja kastikevalikoimaan.

Mirotel lunch

SAM_0257

SAM_0258

Lounaan jälkeen meidän oli jo jatkettava matkaa ja jätettävä tämä mahtava hotelli taaksemme. Ja mulle jäi kyllä sellainen tunne, etten nähnyt vielä läheskään kaikkea mitä hotellilla olisi ollut tarjota. Hotellilta olisi löytynyt vielä mm. kokous- ja juhlatilat, yökerho, biljardi lounge ja lastenmaailma. Myös uima-allas jäi tällä kertaa testaamatta. Lapsille oli ulkona myös värikäs Liisa Ihmemaassa -teemainen leikkipaikka.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

IMG_3362

SAMSUNG CSC

Hotellin tarjoamat hoito- ja spa palvelut tekivät todella vaikutuksen ja voisinkin hyvin suositella tätä paikkaa ihmisille, jotka kaipaavat hieman erityisempiä hoitoja tai ovat Tallinnan kylpylät jo kolunneet. Mirotel tarjoaa luksusta ja suloinen Truskavetsin kaupunki sielunrauhaa, joka ei ole mun mielestä ollenkaan huono yhdistelmä!

Lisätietoa hotellista löytyy täältä: www.mirotel.ua/en/



P.S. Jos et muuten vielä seuraa Eat Hoop Lovea Facebookissa, sen voi tehdä täällä. Tai jos haluat nähdä vähän ajankohtaisempia kuvia siitä missä milloinkin mennään, löydyn Instagramista nimellä eathooplove.



*Postaus toteutettu yhteistyössä Ukraine International Airlinesin kanssa

5 kommenttia

  1. Kaikin puolin miellyttävän näköinen hotelli. Ja hyviä kuvia saat sun uudella kameralla! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas hienon näköistä! Ruoat näyttävät myös hyviltä.

    VastaaPoista
  3. No eikö vaan ookin. :) Ja kiitti, tuleehan tolla kameralla vähän parempia kuvia, kun puhelimella. :)

    VastaaPoista
  4. Ruoat myös maistui hyviltä... :)

    VastaaPoista
  5. Oi vitsi mie kans kuolasin noita monia ruokakuvia! Tykkäsin myös kylppärimahdollisuudesta ^^

    VastaaPoista