Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY imetyskorut

DIY imetyskoru
Kun ensimmäisen kerran kuulin imetyskoruista, ajattelin, että tuossa on taas yksi keino rahastaa hormoonihuuruisia mammoja. Ihan hömppää ja turhakkeita.

Mutta, mutta... nyt ollaan vaiheessa, jossa Pikku Myy on alkanut usein imettäessä repimään mun vaatteita, raapimaan ja riehumaan muutenkin ympäriinsä. Niinpä tajusin, ettei semmoinen imetyskoru ehkä olisikaan ihan huuhaata ja voisi jopa rauhoittaa tilannetta, kun toinen saisi samalla näpeltää jotakin. Imetyskorun pureskelu saattaa helpottaa myös kutiaviin ikeniin ja vauvaa kannettaessa liinassa tai repussa, toimii koru viihdyttävänä leluna.

Markkinoilla on monenlaisia kivoja koruja, mutta mä päätin nyt askarrella itse ja säästää samalla vähän rahaakin. Tilasin itselleni muutamia silikonihelmiä, satiininyöriä ja turvalukkoja, jotka aukeavat, jos korusta vetää liian lujaa. Silikoni on elintarvikelaatuista eikä sisällä PBA:ta, ftalaatteja tai PVC:tä, joten sitä voi vaavit turvallisesti imeskellä.
silikonihelmet imetyskoruun

Korujen askartelu oli kohtalaisen helppoa. Hetki mun piti miettiä miten saan helmet nauhaan, joka oli aika paksua verrattuna helmien reikiin. Mutta keksinhän mä sitten fiksuna tyttönä solmia langanpätkän nauhaan ja laittaa lankaan neulan, jonka avulla helmet sai vedettyä nauhaan.
tee itse imetyskoruJa ihan kivoja näistä tulikin! Myyn kanssa ei keretty kokeilemaan kuin ihan hetken ajan, kun se meni jo nukkumaan, mutta kyllä se niitä vähän kerkesi näprätä. Pitää koittaa huomenna lisää mitä mieltä se niistä on.
diy imetyskorut
Tuosta kokonaan turkoosista (mulla on taas menossa aikamoinen turkoosikausi...) saatan ehkä vielä tehdä sittenkin rannekorun, kun siitä ei tullutkaan ihan niin kiva kun ajattelin. Mutta katsotaan... Kivaa tässä on tietysti myös se, että nyt on taas jotain koruja, joita voi käyttää, sillä varsinkin kesällä mä tykkäisin kyllä pitää niitä. Monet omat kaulakorut on kuitenkin nyt odottelemassa muita aikoja, ettei joku riuhtoisi niitä rikki...

Mitäs mieltä muut on imetyskoruista? 

P.S. Jos haluat pysyä meidän mukana reaaliajassa, niin ota seurantaan Eat Hoop Love Facebookista, jonne tulee aina tieto uusista postauksista sekä Instagramista (eathooplove), jonne ilmestyy kuvia lähes päivittäin!

4 kommenttia

 1. Mistä tilasit nuo helmet? :) mäkin haluaisin mutten oo oikein osannut päättää millasen ja keneltä/mistä tilaisin :D

  VastaaPoista
 2. Tilasin FB:stä semmosesta ryhmästä kun Imetyskorut ja tarvikkeet. 😊 Tuolla oli ainakin valikoimaa aika kovasti ja tuli nopeesti.

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän mun kans tilata vaan noita helmiä ja tehdä koru itse :) Kävin yks päivä Ipanaisessa ihastelemassa koruja, mutta en osannut päättää minkä olisin ostanut. Ja nyt sitten kun päätin sen korun, niin ne olivatkin nettikaupasta loppu ja sain juuri viestiä että niitä ei ole edes tulossa enää lisää. Vitsi kun harmittaa! Tosin nyt voisin sit tehdä itse just sellaisen kuin haluan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tekemällä saa ainakin just semmosen kuin haluu. :) Tai voi tehdä useampia, että saa vaihtelua. Mulla kun on kans päätöksenteko usein aika vaikeeta...

   Poista