Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon höpinät


Lindex sirkus vaatteet
Ja taas olis pienen viikkokoosteen aika! Tässä viikossa oli tosi kivoja juttuja, mutta myös hieman nihkeyttä...
 
Viikon nihkeydet:

Tiistai aamulla oltiin menossa kokeilemaan baby lattari-tuntia, mutta myöhästyttiin sieltä! 

Useamman päivän sade vähän ärsytti ja jouduttiin perumaan yksi kyläilykin sen takia. 

Mä en myöskään käynyt treenaamassa ollenkaan tällä viikolla, kun aikataulut ei vaan meinanneet osua kohdalleen ja sitten kun olis ollut aikaa, en vaan jaksanut... 

Pikku Myy raivosi alkuviikon aina kun sen laittoi vaunuihin.

Viikon kivat:

Käytiin Pikku Myyn 4kk neuvolassa ja lääkärillä (jonne juostiin aamulla kaatosateessa ilman sadevarusteita...) ja kaikki oli oikein hyvin.

Saatiin sekä neuvolasta että lääkäriltä kannustusta siihen, että voidaan hyvin siirtyä jo vaunuista rattaisiin, joka helpotti elämää kovasti!

Lauantaina me tavattiin uusia kivoja tuttavuuksia toisen indo-suomi pariskunnan muodossa. 

Meillä oli myös meidän kolmas hääpäivä

Tänään sunnuntaina oli myös oikein kiva päivä, kun käytiin ensin vähän shoppailemassa Pikku Myyn kanssa ja mentiin sitten kylään kaverin luokse, jonne tuli myös toinen kaveri vauvansa kanssa. Välillä on kyllä hyvä saada vähän vertaistukea näissä vauva-asioissa. Lopuksi käveltiin vielä yhdessä Munkasta keskustaan. Oli hauska kävellä vaihteeksi jossain ihan muualla kuin kotikulmilla ja saada seuraakin. 


 Pikku Myy pääsi tänään tutustumaan ekaa kertaa kissoihin. Se kokeili vähän silittää kissaa hännästä eikä ollut moksiskaan, vaikka kissa käveli kerran sen selänkin yli.


Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, mikäs sen parempi sunnuntai!  Jälkkäriäkin oli, mutta se ei ollut erityisen kuvauksellista.

Vaikka sää oli vielä kovin harmaa, oli ihana kävellä vähän ulkona, kun pari päivää on tullut vietettyä sateen takia lähinnä sisällä.

Kävin tänään kattelemassa, jos alennusmyynneistä löytyis Pikku Myylle vaatetta. No, aleista en ostanut mitään, mutta Lindexille oli tullut aivan supersöpöjä sirkusvaatteita! Mun olis tehnyt mieli ostaa ne kaikki, mutta en sentään raaskinut. Mukaan lähti ihanat body ja haalarihousut. Otin vähän isompaa kokoa mitä Pikku Myy nyt käyttää, mutta housut pitää ehkä käydä vielä vaihtamassa, kun ne on niin isot, että Myy on varmaan joku yks vuotias kun ne on sopivat, hehe... 

Nyt ei muuta kun uudella energialla uuteen viikkoon! Tulkoon siitä kiva kaikille!

Ei kommentteja