Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon parhaat jutut

äiti ja tytär

Taas vaihteeksi vähän sunnuntaikuulumisia ja viikon parhaita juttuja!

Maanantai

Me tehtiin maanantai-illalla retki Kontulaan, kun Rio halus viedä mut johonkin mahtavaan kabab-paikkaan, josta se on puhunut jo kauan. En ollut asiasta kovin innoissaan, mutta lupasin kuitenkin lähtä. Ja onneks lähdettiin, sillä ruoka oli tosi hyvää! Se paikka mihin piti mennä, olikin suljettu, mutta mentiin toiseen vastaavaan (en valitettavasti muista nimeä) ja jaettiin siellä shish-kebab ja kanavartaat. Tuntui melkein kuin oltais oltu ulkomailla (sen verran eksoottista siellä Kontulassa...) ja piristi hyvin tavallista maanantaita! Ravintolassa syöminen on muuten helpottunut huomattavasti, kun Myy on oppinut istumaan syöttötuolissa, mikä on tosi jees.


Tiistai 

Käytiin Pikku Myyn kanssa treenaamassa kahdestaan ja molemmilla oli hauskaa!  Oli myös kiva huomata kuinka mun vannenumero alkaa oleen taas hyvässä kunossa ja voin hyvillä mielin lähtä tuossa parin viikon päästä ekalle esiintymiskeikalle raskauden jälkeen!


Keskiviikko


Vaikka kuinka yritän miettiä, en muista ollenkaan, mitä keskiviikkona tapahtui...

Torstai

Riolla oli ilta vapaata ja me käytiin Taiteiden yössä. Mitään kovin erityistä taidetta ei koettu, mutta ilta oli jotenkin tosi ihana ja lämmin. Oli myös jännää, kun viivyttiin keskustassa melkein kymmeneen asti, jota ei ookaan tapahtunut aikoihin. Myy nukkui mukavasti rattaissa. 


taiteiden yö

Perjantai 

Sain yllättävän kutsun treenitreffeille Lontoossa asuvan kaverin kanssa ja oli aivan mahtava sattuma, että Riolla oli vapaapäivä ja se lupas olla Myyn kanssa, jolloin mä sain treenata rauhassa. Treenien jälkeen Rio toi Myyn mulle ja me käytiin vielä kaverin kanssa lounaalla Mokossa. Kun viettää nykyään suurimman osan ajasta yksin Myyn kanssa, arvostaa kavereiden näkemistä vielä entistäkin enemmän. Oli superkiva nähdä noin extemporeesti ja vaihtaa vähän kuulumisia! Lisäksi oli hauska käydä Circus Helsingillä piiiitkästä aikaa. Oon itse asiassa ollut siellä viimeksi yli vuosi sitten, jolloin esiinnyin rengastrapetsilla Open Stagella ja mulla oli jo Myy mahassa, vaikken sitä silloin vielä tiennytkään...

Circus Helsinki


Mokon salaatti


Lauantai

Oli Siivouspäivä ja mä kävin Myyn ja äitin kanssa kiertelemässä vähän Kallion kirppiksia. Aurinko paistoi ja myyjiä oli paljon. Tuli myös tehtyä muutama ihan hyvä löytö!

Iltapäivällä mä siivosin ja oli ihana saada tää läävä taas hetkeksi siistiksi.


Sunnuntai

Mä pidin mun toiset opetustunnit synnytyksen jälkeen Pole4fit:llä ja vaikka viime viikolla vielä vähän jännitin kuinka muistan kaikki kassajutut ja puuskutanko liikaa opettaessa, niin nyt kaikki tuntui jo ihan luonnolliselta.

Myy on ollut pari päivää vähän flunssainen ja nyt onneksi vaikuttaa siltä, että se alkais olla jo parempaan päin.


Aika jees viikko. Ja sitten vaan kohti seuraavaa, jolloin alkaa jo ihan virallisestikin syksy! Hui.

Toivottavasti muillakin oli kiva viikko!

Ei kommentteja