Sisällön tarjoaa Blogger.

Syntymäpäivä

kakkubuffetissa
Mulla oli tänään synttärit. Täytin 32 vuotta! Kuulostaa tavallaan aika paljolta, mutta ei sillä oikeastaan kauheesti ole enää väliä, kun ikäkriisitkin on kriiseilty jo aikoja sitten. Näin aikuisiällä ei tuu synttäreitä enää kauheesti juhlittua, mutta tänään oli kyllä tosi ihana päivä.

Aamulla oli hetken pieni ärsytys, kun nousin tavalliseen tapaan siinä puoli seitsemältä ja jupisin itsekseni, että on se nyt kumma, kun ei edes syntymäpäivänään saa nukkua vähän pidempään... Riolla oli vapaapäivä, mutta sinne se vaan jäi sänkyyn kuorsaamaan vielä ainakin pariksi tunniksi. Ärsyyntyminen meni kuitenkin ohi ja mulle tarjottiin mahdollisuutta vielä nukkua vähän myöhemmin, mutta sitten ei oikeastaan enää väsyttänytkään ja kävinkin vaan rauhassa suihkussa, joka on myös aika jotakin.

Lounasaikaan olin sopinut treffit kaverin kanssa Itiksen Kakkugallerian kakkubuffetiin, joka oli aivan mahtavaa synttäriohjelmaa! Voisinkin kirjoittaa tästä vielä ihan oman postauksen myöhemmin, mutta sanon vaan, että kukapa nyt ei haluaisi synttäripäivänä maistella erilaisa kakkuja lounaaksi! Tää oli siitä myös kiva vaihtoehto, että ei tarvinnut leipoa kotona ja sitten syödä ylijäämäbaakelsseja koko loppuviikkoa. Oli myös hauska nähdä kaveria ihan rauhassa, kun Rio oli Myyn kanssa sillä aikaa, kun me herkuteltiin.

Kakkugalleria kakkubuffet

vauva metrossa

Rio oli järjestänyt mulle synttärilahjaksi leffaillan. Tai ei se itse asiassa mikään ilta ollut, kun leffa alkoi jo kolmelta! Onneksi itse katsoin ajan lipuista, sillä Rio oli luullut ostaneensa liput viiden näytökseen, mutta siinä oli käynyt joku kömmähdys... Vaikka eipä se oikestaan mitään haitannut. Me vietiin Myy mummille hoitoon ja lähdetiin viettämään parisuhdeaikaa. Mehän ei olla Tallinnan risteilyillan lisäksi oltu kertaakaan kahdestaan missään Myyn syntymän jälkeen, joten oli aika outoakin kulkea ilman sitä. Leffassa puolestaan ei olla käyty niin pitkään aikaan, että koko teatteri oli muuttunut ihan eri näköiseksi, hehe... Muisteltiin, että viimeksi ollaan taidettu olla laffassa Balilla yli vuosi sitten! Huh.


leffassa

Me käytiin kattomassa Bad mom, joka oli aivan täydellinen tähän hetkeen. Kunnon hömppää, jolla sai aivot totaalisesti narikkaan. Leffa oli meistä molemmista hauska ja ainakin mulla taitaa vielä hormonit sen verran hurista, että tippakin meinas jossain välissä tulla linssiin, vaikkei siinä mitään erityisen liikuttavaa tapahtunutkaan. Tosin tällaisella leffavalinnalla ei tietysti Myytä saatu aivan kokonaan mielestä, mutta ei sitä tarvinnutkaan. Leffan loputtua oli sellainen sopiva pieni ikävä ja lähdettiin hyvällä mielllä hakemaan sitä. Ja siellähän se oli vedellyt kunnon päikkärit ja oli just mummin kanssa syömässä mun pakkaamia pöperöitä. Meidän tullessa se vaan katteli, että jaahas, nyt nuo taas tuli. On kyllä tosi kiva, että mummin kanssa sujuu hyvin ja sen voi sinne jättää hyvillä mielin tarpeen vaatiessa.

äiti ja tytär
32-vuotias ja puolivuotias. Yritettiin ottaa jotain kivaa kuvaa yhdessä, mutta eihän siitä oikein tullut mitään...

perhepotretti
 Niin, vähän tämmösiä ne sitten oli...

kesätyttö

Leffa oli myös siitä hyvään aikaa, ettei kotona iltakuviot menneet ihan sekaisin. Myy kävi aika kiltisti ennen kahdeksaa nukkumaan ja mä hain vielä Kotipizzasta itselleni pizzaa.

Päivä oli kyllä aivan mahtava ja oikestaan kaikkea sitä mitä tällä hetkellä toivoinkin. Kyllä nyt taas kelpaa!

Ei kommentteja