Sisällön tarjoaa Blogger.

Hetkiä menneeltä viikolta


Heipä hei vaan! Tulipas tästä kovin hiljainen viikko blogin osalta... Jotenkin ei tuntunut löytyvän hyvää hetkeä kirjottaa tai jos oikea hetki olis ollutkin, niin sitten ei ajatukset pysyneet kasassa ollenkaa. Mitäs tällä viikolla sitten tapahtui? Ei kai mitään ihmeellistä, mutta ihan kiva viikko kuitenkin oli.


Maanantaina vauva täytti jo kuukauden verran ja nyt meidän pieni vastasyntynyt onkin jo ihan iso pullaposki! No, ei se nyt vieläkään ehkä kauheen iso ole, mutta jotain muutosta on kuitenkin jo havaittavissa. Alkuviikosta kävi pari kaveria kylässä, joka oli oikein piristävää. Ja keskiviikkona oli perinteinen saunavuoro. Ollaan oltu jopa vähän hämmästyneitä, kuinka ollaankin saatu rauhassa saunoa joka viikko vauvan löhöillessä penkillä. Saunan  suihkuhuoneessa on tuommoinen mahtava vihreäruudullinen seinä, jota se jaksaa ihastella haltioituneena viikko toisensa jälkeen ennen kuin käy unille.

IMG_8135

Tällä viikolla on ollut jonkin verran aurinkoisia päiviä ja oonkin kärrännyt vaunuja ympäri Myllypuroa. Uskalsin myös vihdoin laittaa mun uudet pinkit kengät jalkaan, kun lumet alkaa pikkuhiljaa sulamaan täältä maaseudultakin.

IMG_8150

Torstaina oli jännittävä päivä, kun käytiin Pikku Myyn ja äitin kanssa Ikeassa. Muuten meni ihan kivasti, mutta aika vaan meinas loppua kesken! Kaikessa kun menee nykyään vähän pidemmän aikaa kun ennen... pitää etsiä hissejä, riisua ja pukea vaatteita, pitää ruokataukoja jne. Eli shoppailureissu ei nyt ollut mitenkään loistokas, mutta toisaalta jännitystä riitti jo pelkässä bussimatkassa.

IMG_8144

Viikonloppu on mennyt vaan rentoillessa ja siivotessa. On vieläkin aika hämmentävää, että esim. sunnuntaiaamuisin on ennen Simpsoneiden alkua (eli 11.00) tullut touhuttua jo vaikka mitä, kun ennen siihen aikaan on ollut hyvä herätä ja nousta sohvalta sitten kun ne loppuu (14.00).

IMG_8147

IMG_8161

Huomenna onkin taas jännittävää, sillä Riolta loppuu isyysloma ja se menee takaisin kouluun. Saa nähdä pääsenkö mä enää ollenkaan päivisin vessaan tai saanko mitään syödäkseni... No ei vaan, kyllä me varmasti pärjätään ihan hyvin täällä tyttöjen kesken!

Mä koitan ensi viikolla olla vähän aktiivisempi bloginkin kanssa! Öitä!

Ei kommentteja