Sisällön tarjoaa Blogger.

Trendiaamupalaa


Mun on myönnettävä, etten oo koskaan ollut ihan super innoissani smoothieista. Saatan kyllä välillä jostain kahvilasta ostaa smoothien, mutta kotona ei tule lähes koskaan tehtyä. Mullahan on tää banaaniongelmakin eikä mun smoothiessa saa olla ollenkaan banaania, kun se maistuu sieltä heti, vaikka sitä olis vaan ihan vähän. Mikä on tavallaan harmi, kun se banaani olis niin helppo heittää sinne koostumusta antamaan ja sitä monissa valmissmoothieissa onkin. Musta olis niin ihana olla semmonen ihminen, joka surauttelis joka aamu smoothien, mutta ei siitä vaan tuu mitään. Yritän aina tehdä smoothiesta liian terveellistä, eikä se sitten enää maistu hyvältä... Parastahan mitä blenderillä voi tehdä, on Oreo-milkshake, mutta se nyt ei tavallaan oo mikään aamupala. Ainakaan joka päivä.


Pari päivää sitten koitin antaa taas smoothielle kotona mahdollisuuden, mutta eihän se hyvältä maistunut, kun laitoin liika riisiprotskua ja maku oli ihan jauhoinen... Tänään päätin kuitenkin vielä yrittää uudestaan ja kokeilla nyt niin kovin trendikästä (vai onkohan tää jo ihan passé?) smoothie bowlia.

IMG_8288

Päätin, että laitan vaan juttuja, joista tykkään ja blenderiin menikin pakastemangoa, puolikas avokado, kookosjuomaa ja vähän riisiprotskua (noin ruokalusikallinen, ettei vaan maistu pahalta). Mun piti laittaa myös minttua, mutta se unohtu... Rakastan minttua kaikissa juomissa, joten se olis varmasti sopinut tähänkin. No, pitää musitaa ens kerralla!

IMG_8293

Päälle laitoin siemensekoitusta, granaattiomenen siemeniä ja cashew pähkinöitä. Ja kyllä maistui! Mutta selvennykseksi sanottakoon, ettei mulla kyllä joka aamu oo aikaa piperrellä pähkinöitä riviin, vaikka onhan sitä kivempi syödä nätin näköistä aamupalaa. Mutta jos päällysteet vaan heittäis päälle, olis tää itse asiassa aika nopeesti tehty, mitä ainakin mä arvostan. Samalla setillähän vois toki tehdä juotavankin smoothien, mutta mä tykkään syömisestä ja näin lusikoituna tää tuntui jotenkin täyttävämmältäkin.

Tästä tuli kyllä niin hyvää, että teen varmasti uudestaankin ja voin vaan kuvitella kuinka ihanaa tämmönen kylmä lusikoitava soossi olis kesäkuumalla parvekkeella nautittuna...

Ei kommentteja