Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoppailuvinkki lapsiperheille Helsinkiin: Ipanainen


Hei nyt pitää jakaa yks Helsingin shoppailuvinkki lapsiperheille! Liike, jonka olin kyllä huomannut jo aikaisemmassa elämässäni Hakaniemessä kävellessäni, mutten tietenkään ollut koskaan mennyt sisään. Kyseessä on lastenkirppis sekä kauppa Ipanainen, jossa myydään kaikenlaista tarpeellista lapsiperheille.


Ipanaisesta on tullut ihan mun lempparilastenkirppari, sillä siellä on aina paljon kivoja ja hyväkuntoisia vaatteita, jotka ovat kaiken lisäksi kivasti hinnoiteltu. Kirppiksen idea toimii niin, että myyjät ostavan joko yhden tai kahden kassin myyntijakson ja pakkaavat myytävät vaatteet ja tarvikkeet niihin. Toimitettuaan kassit liikkeeseen, henkilökunta hinnoittelee tuotteet, jolloin hintoihin ei tule minkäänlaista "tunnearvo"lisää, vaan hinnat pysyvät kohtuullisina. Paikka on todella suosittu, joten tuotteiden vaihtuvuus on nopea ja rekeiltä löytyy aina jotain uutta. Niin, ja mikä parasta, vaatteet on jaoteltu rekkeihin koottain, jolloin niistä on helppo katsella niitä kokoja, joita etsii. Vaikka kaikki ei tykkääkään kirppiksiltä vaatteitansa (tai tässä tapauksessa lastensa vaatteita) ostaa, suosittelen antamaan Ipanaiselle mahdollisuuden, sillä itse ainakin olen tehnyt sieltä paljon hyviä löytöjä. Merkkitietoisillekin on paljon vaihtoehtoja tarjolla ja myös niitä löytyy oikein kohtuulliseen hintaan. Lasten vaatteitahan löytää usein erittäin hyväkuntoisina käytettynäkin, kun niiden käyttöikä on niin lyhyt, joten niiden kierrätys on helppoa ja erittäin järkevää. Mun parhaita löytöjä Ipanaisesta on mm. söpö jääkarhuhaalari 3e ja Muumi-peitto ja -tyyny yhteishintaan 2e. Lisäksi kirppiksellä on myös äitys/imetysvaatteita ja oon itsekin ostanut sieltä kolme imetyspaitaa, joiden yhteishinnaksi on tullut ehkä 5e.

DSC_8547-990x500

Ipanainen

Muutamia juttuja, joita on Ipanaisesta ostettu. Eikä nää oo todellakaan ainoot!

Ipanaisen liikkeessä on myös puoli, jossa myydään kaikenlaisia lapsiperheiden arkea helpottavia tarvikkeita ja erityisesti liike on erikoistunut kantovälineisiin. Itsekin ostin meidän Tula -kantorepun sieltä, johon ollaan molemmat vauvan kanssa aivan rakastuneita. Reppu on mulle arjen pelastus, kun saan kädet vapaaksi ja vauva viihtyy siinä niin hyvin, että nukahtaa yleensä muutamien minuuttien jälkeen siihen päästyään. Ipanaisesta saa asiantuntevaa apua kantovälineen valintaan ja mullekin neuvottiin siellä repun käyttöä.

DSC_8460-990x500

Tula

Tula <3

Vaikka liike on pieni, on siellä aina mukava tunnelma. Kassalta saa lainata itkuhälytintä, jolloin rattaat voi jättää ulkopuolelle tai saa ne ottaa sisällekin. Lapsille on pieni leikkipaikka ja sohvalla saa levähtää, kahvitella tai pitää vaikka välipalahetken. Liikkeessä pidetään myös kaikenlaisia lapsiperheitä koskettavia kursseja, joihin en kyllä ole vielä ainakaan toistaiseksi tutustunut. Liike on kuitenkin sen verran suosittu, että sille soisi kyllä vähän isommat tilat. Vaikka sopu sijaa antaa ja henkilökunta pysyy aina ruuhkassakin rauhallisena ja avuliaana, on joskus ollut jopa hankala päästä väenpaljoudessa ja rattaiden viidakossa edes sisälle...

Ja ärsyttävä asia on myös Ipanaisen Facebook-sivu, jonne usein postaillaan kuvia liikkeeseen juuri saapuneista kirppistuotteista, jolloin itsellä alkaa tietenkin tehdä mieli lähteä heti katsomaan niitä! Ja vaikka liikkeessä onkin mukava käydä ja hinnat ovat kohdallaan, ei siellä kuitenkaan ihan joka päivä viitsi vierailla, kun en ole vielä tainnut kertaakaan lähteä kaupasta tyhjin käsin...

Suosittelen reissua Ipanaiseen muualtakin Suomesta Helsingissä vierailijoille, sillä varsinkin pikkupaikkakuntalaisilla voi olla kovin paljon vähäisemmät mahdollisuudet kirppisshoppailuihin. Vaikka netti on nykyään kirppiksiä täynnä, mä ainakin itse tykkään päästä hipelöimään vaatteita ihan livenä. Ja jos Ipanaisen muut myyntituotteet kiinnostaa, niin niitä saa tilattua myös nettikaupasta.Muut paitsi kollaasikuvat on lainattu Ipanaisen nettisivuilta.

P.S. Jos mun jutut kiinnostaa, niin laita seurantaan myös Eat Hoop Love Facebookissa sekä Instagramissa!

Ei kommentteja