Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon parhaat


Näin sunnuntaiseen tapaan taas vähän viikon parhaita juttuja!


Tiistaina oli mun jälkitarkastus ja vauvan lääkäriaika. Molemmilla oli kaikki kunnossa ja mä sain luvan alkaa jumppailemaan vatsalihaksiakin. Tällä viikolla oonkin tehnyt vähän lihastreeniä, joogannut ja käynyt vaunulenkeillä. Venyttelykin alkaa pikku hiljaa taas tuntua vähän mukavammalta. Ensimmäinen venyttelykerta synnytyksen ja pitkän tauon jälkeen oli nimittäin aivan kauheaa! Siinä ei olis uskonut, että oon koskaan minkäänlaista jumppaa harrastanutkaan ja ekaa kertaa kun voin muistaa, en saanut haarataittovenytyksessä mahaa lähellekään lattiaa... Mutta nyt alkaa jo vähän helpottaa ja pääsen taas spagaatinkin, jipii!

IMG_8277

Tällä viikolla oon myös syönyt paljon kaikkea terveellistä. Orastava kevät on saanut mut innostumaan taas salaateista ja muista raikkaammista ruoista. Ja tän viikon ehdoton hitti on ollut smoothie bowl!

IMG_8323

Mutta ei tää viikko ihan pelkkää onnesta hihkumista oo ollut, sillä täällä ollaan mitä todennäköisimmin käyty läpi tiheän imun kautta (joo, en mäkään aikaisemmin tiennyt mikä se on...) ja itkua ja hampaiden kiristystä on riittänyt aika paljon (ensimmäistä vauvalla, jälkimmäistä mulla). Mutta nyt se onneksi alkaa mennä ohi ja tänään onkin ollut jo aika iloinen päivä.

IMG_8321

Pääsiäistä me ei olla vietetty mitenkään erityisesti. Eilen ajattelin hakea kaupasta jotkut kivat pääsiäismunat, mutta eihän siellä ollut oikein mitään jäljellä, niin nekin sitten jäi... Mutta onhan se kiva, että Riolla on vielä yksi ekstravapaa.

Nauttikaahan vielä huomisesta pääsiäispäivästä! Toivottavasti se on aurinkoinen kuten tää sunnuntaikin!

Ei kommentteja