Sisällön tarjoaa Blogger.

Go Expo


Eilen me käytiin Rion ja vauvan kanssa Go Expo -messuilla. Ne on vähän hassut messut, sillä sieltä löytyy samassa paketissa Fillari, Golf, Kunto, Outdoor, Ball Sports, Helsinki Horse Fair sekä Kuva&Kamera. Lisäksi messuilla on mm. Helsinki Fitness -kisat ja Finland Open -tanssikilpailu. Kovin monenlaista ohjelmaa siis, joten luulisi kaikille liikunnan ystäville löytyvän jotakin kiinnostavaa.


Meillä oli suunnitelmissa vain kierrellä ympäriinsä ja käydä tietenkin Pole4fit:n osastolla, jossa pääsee kokeilemaan tankotanssia ja rengastrapetsia. Rengas oli laitettu mukavan matalalle ja mua houkutteli melkoisesti käydä vähän testaamassa sitä... Mutta jätin kuitenkin väliin, kun vatsalihakset ei ehkä olis ihan vielä tykänneet siitä. Osasto löytyy heti siitä pääovelta tulevien rappusten alta (6a139) ja siellä kannattaa ehdottomasti käydä vähän temppuilemassa ja tsekkaamassa messutarjoukset!

Meillä oli messuilla oikein mukavaa. Vauva nukkui tyytyväisenä vaunuissa melkein koko ajan ja me päästiin Rion kanssa rauhassa kiertelemään. Monet osastot ohitettiin aika nopeesti, kun kaikki ei ollut niin mielenkiintoista, mutta varsinkin Kunto ja Ball Sport puolilta löytyi meitäkin kiinnostavia juttuja. Messuilla on kivaa se, että siellä pääsee kokeilemaan monia lajeja. Me käytiin pelaamassa vähän sulkapalloa ja squashia ja mä kokeilin vähän erilaisia hierontalaitteita. Ja tietysti käytiin hakemassa kaikenlaisia maistiaisia. Oli myös aika hauskaa, kun Rion mennessä maistamaan broilerinakkeja, siellä töissä oleva poika tunnisti meidät täältä blogista! Mua tai meitä ei ihan kauheen useesti ole tunnistettu, joten tällänen on vielä aika hämmentävää... Mutta kiva juttu siis!

Messuilla tuli otettua tosi vähän kuvia eikä Pole4fit:n osastolta tullut muuten otettua yhtään kuvaa! Mutta tässä kuitenkin vähän fiiliksiä sieltä.

Go ExpoTommoset tuolit meidän parvekkeelle! Niin ihanat!

IMG_8047Joo, no en mä kyllä joogaa vihaa, vaan se on aika ihanaa!

go expoMeikä kävi tekemässä rola bolailu ennätyksenkin Evoken osastolla. Olisin voinu olla siinä vaikka kuinka kauan pidempäänkin, mutta en viittinyt kuluttaa meidän koko aikaa siellä, heh.

IMG_8061

Just kun oltiin saatu alue suurinpiirtein kierrettyä, alkoikin vauva heräilemään. Ennen kotiin lähtöä otettiin kuitenkin pienet välipalat.

Messut on auki vielä tänään ja huomenna sunnuntaina. Jos siis viikonlopulle ei ole vielä mitään suunnitelmia, on tässä hyvä menovinkki!

Ei kommentteja