Sisällön tarjoaa Blogger.

Singapore: valoshowt


Singaporen kaupunkikierroksen (Marina Bay & Gardens by the Bay ja Chinatown) käytiin tekemässä nopea väikuolema hotellilla Little Indiassa ja palattiin vielä illaksi katsomaan valoshowta Marina Bay Sands hotellille ja Gardens by the Bayhin. Molempien paikkojen showt esitetään useamman kerran illassa ja koska ne ovat lähellä toisiaan, on ne kätevää mennä katsomaan vaikka peräkkäin. Pahoittelut, että kuvat ovat nyt aika huonolaatuisia, koska suurin osa on otettu puhelimella, jolla ei pimeässä oikein hyviä kuvia tule... Mutta ehkä kuvista kuitenkin pääsee vähän tunnelmaan.


Marina Bay Sand: Wonder Full

Me mentiin ensin katsomaan Marina Bay Sands:in Aasian suurin valo- ja vesishow ja tultiin mestoille juuri kun se alkoi vain tajutaksemme, että ei oltu ihan parhailla paikoilla. Showta voi katsoa hotellin puolelta, jolloin kuulee musiikin paremmin ja näkee suihkulähteisiin projisoidut kuvat tai vastarannalta, jolloin näkee myös hotellin ja taidemuseon valaistuksen sekä hotellin katolta lähtevät lasersäteet. Me oltiin vastarannalla olevan futiskentän kohdalla, mutta se ei tosiaan ollut kovin ihanteellinen paikka, koska se oli liian sivussa ja liian valoisa kohta. Ei kuitenkaan viitsitty enää lähteä vaihtamaan paikkaa siinä vaiheessa, kun esitys ei  kuitenkaan kestänyt kuin jonkun vartin. En tiedä oliko vika vain paikassa, mutta meitä show ei kovinkaan sävayttänyt. Louis Armstrongin It's a wonderful world soi, hotellin katolta lähti lasersäteitä ja vedessä oli valaistuja suihkulähteitä, mutta olin kuitenkin odottanut jotain vielä vähän spektaakkelimaisempaa... Netistä näkee tosi hienoja kuvia showsta, eli kyllä se jostain kohdasta varmaan hyvältä näyttää.

SAMSUNG CSCEn saanut showta edes mitään kunnon kuvia...

SAMSUNG CSCKaupunki kuitenkin näytti hienolta pimeällä.

IMG_5576

IMG_5588

Gardens by the Bay: Garden Rhapsody

Marina Bay Sand:iltä jatkettiin suoraan Gardens by the Bayhin. Meillä oli hyvin aikaa ennen seuraavan esityksen alkua, sillä puutarhassa oli joku ilmaiskonsertti menossa ja Superpuiden ympärille rakennettu valoshow oli vähän tavallista myöhemmin. Hengailtiin puistossa kuunnellen jotain aasialaista teinibändiä ja nautittiin valaistujen puiden luomasta maagisesta tunnelmasta. Saavuttiin paraatipaikoille ajoissa ja päästiin istumaan hyvälle kohdalle aivan yhden puun alle. Ihmeteltiin, kun monet makoilivat penkeillä ja shown alkaessa tajuttiin, että sehän olikin paras kulma seurata esitystä ja käytiin itsekin makuulle. Garden Rhapsody show teki meihin molempiin vaikutuksen, sillä olihan se jotain aivan ennennäkemätöntä! Taustalla soi leffamusiikkeja ja uskomattomissa ihmisrakenteisissa jättipuissa valot vaihtuivat niiden tahtiin, niin mikäs sitä oli katsellessa. Oli ihana vain maata vierekkäin Rion kanssa ja nauttia lämpimästä illasta ja showsta.

IMG_5578

IMG_5589

IMG_5594

IMG_5600

IMG_5608

Onko muita jotka ovat nähneet nämä samat valoshowt Singaporessa? Mitä olette tykänneet?

2 kommenttia

  1. Taas oon täällä höpöttelemässä, mutta kovin moniin Singaporea koskeviin blogiteksteihin en ole oman reissuni jälkeen törmännyt, niin kiva päästä jakamaan tuntojaan! Mä päädyin tonne Marina Bayn valoshowhun ihan sattumalta. Satuin siis olemaan siellä juuri oikeaan aikaan, mutta olin autuaan tietämätön koko häppeningistä. Ja pääsin katselemaan sitä vielä todella hyvältä paikalta. Muhun se teki aika suuren vaikutuksen, ehkä juuri siksi että en osannut odottaa sitä. Superpuita taas en ehtinyt pimeällä ihastelemaan, mutta korvasin sen Singapore Flyerillä juuri kun aurinko painui mailleen. Oli sekin upeata! Jos kiinnostaa lukea mun mietteitä aiheesta enemmän, niitä löytyy tästä postauksesta: http://www.rantapallo.fi/kerranpoistuinkotoa/2015/07/05/singaporen-yolla-ja-paivalla-on-eroa-kuin-yolla-ja-paivalla/

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kommentoit! :) Marina Bay:n show olis tosiaan varmaan ollut vaikuttavampi, jos olis ollut vähän paremmalla paikalla... Ja Singapore Flyer varmaan kans mahtava kokemus, joka jäi nyt meiltä välistä. Pitääkin käydä lukemassa sun juttuja! :)

    VastaaPoista