Sisällön tarjoaa Blogger.

ParisRio Travel Channel ja Travel Cafe


ParisRio on lento- ja hotellihakusivusto, josta löytyy myös matkablogeja. Blogipostaukset on kätevästi merkitty karttaan, jolloin kirjoituksia voi etsiä itseään kiinnostavilta alueilta suunnitelleessaan vaikka seuraavaa reissuaan.


ParisRio TravelChannel -powered by bloggers

Nyt ParisRio lanseeraa myös matkabloggaajien ylläpitämän matkavideo YouTube -kanavan! Kanavaan voi tutustua täällä: https://www.youtube.com/channel/UCoKCuUIWJRNyOP7eq9M_RdA ja se kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan, sillä mukana on yli 20 matkabloggaajaa ja uusia videoita kanavalle lisätään viikoittain. Matkavideot ovat Suomessa vielä melko harvinaisia, vaikka ne ovatkin ainutlaatuinen keino tutustua mielenkiintoisiin matkakohteisiin ja saada ajankohtaisia vinkkejä.

Olen itsekin yksi ParisRio:n matkabloggaajista, vaikka häpeäkseni pitääkin myöntää, etten ole vielä saanut yhtäkään videota tehtyä... Materiaalia on kuitenkin kone pullollaan ja pitääkin nyt ryhdistäytyä, kohdata editointipelko ja ruveta vääntämään videoita!

ParisRio TravelCafe pop up -powered by Coffeexart

YouTube -kanavan lanseeraus tapahtui eilen ja sen kunniaksi on järjestetty Helsinkiin torikorttelissa (Unioninkatu 25) TravelCafe pop up-kahvila. Kahvila on auki ma 28.9.-la 3.10.2015 ja sinne voi tulla katsomaan matkavideoita ja suoria lähetyksiä ympäri maailmaa sekä nauttimaan Coffeexart:n eksoottisia makukahveja. Aukioloajat ja ohjelma löytyvät täältä: https://www.facebook.com/events/1473107292994541/.

Tervetuloa inspiroitumaan ja vaikka suunnittelemaan seuraavaa matkaa!

2 kommenttia

  1. Tää vaikuttaa niin kivalta!! :) Toivotaan että sais flunssan pois ja pääsis näyttämään naamansa ulkosalla tällä viikolla. Kiva postaus, tuli aika hyvin pääkohtia tästä jutusta.

    VastaaPoista
  2. Joo! :) On vaan itellä ollut niin hektinen viikko, etten ole päässyt edes mestoille... Toivottavasti tervehdyit ja pääsit käymään!

    VastaaPoista