Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivän kirppislöydöt

kirppislöydöt

Pyörähdin tänään pitkästä aikaa Vekara-kirppiksellä ja Ipanaisella. Oli tarkoitus ostaa yksi joululahja Ipanaiselta, mutta tältä retkeltä tarttui vähän muutakin mukaan. Mutta mitäs siitä, kun tuli tehtyä niin hyviä löytöjä! 

Vekara-kirppikseltä löytyi ekaksi kivat H&M tähtihousut (2,50e) ja kätevä Squooshi uudelleentäytettävä smoothie-pussi. Oon miettinyt tällaisen hankkimista, mutta en ole nähnyt näitä muualla myynnissä yksittäin. Hinta oli 4,90e, eli vähän kalliimpi kuin useamman kappaleen pakkauksessa, mutta eiköhän me tällä yhdelläkin pärjätä. Tai jos oikein paljon tulee käyttöä, niin voihan sieltä hakea vielä toisen. Sinne jäi pusseja muillakin eläinten kuvilla. Lopuksi löysin vielä käyttämättömän Pomp de Lux soft shell -haalarin hintaan 30e! En tiedä mitä nää normaalisti maksaa, mutta aika hyvä löytö mun mielestä. Materiaali vaikuttaa tosi laadukkaalta ja hengittävä puku pitää tuulta ja jonkin verran vettä (en oo vielä noista vesipilareista ihan kartalla...). Väri ei tietysti ole ehkä mikään käytännöllisin, mutta voihan sitä onneksi pestä. Toivottavasti koko vaan on sopiva keväällä. Tai viimeistään ensi syksynä.

löydöt Vekara-kirppikseltä

squooshi smoothiepussi

Ipanaiselta löysin tosi hyväkuntoisen suloisen Lindexin tunikan eurolla ja aivan yli söpöt H&M bikinit alle kolmen euron hintaan. Aivan loisto löydöt! Lisäksi sieltä ostin sen mitä lähdin hakemaankin, eli Ezpz Happy Mat -sormiruokailualustan (24,90e). Niitä on juuri tullut uusia nättejä vähän hailakampia värejä entisten kirkkaiden värien lisäksi. 

kirppislöydöt

vauva bikinit
En ehkä kestä miten söpöt noi bikinit on! Milloin lähdetään Balille!? 

Happy Mat
Tän oli tarkoitus olla joululahja, mutta ehkä en jaksa sitä paketoida, sillä se vois päästä käyttöön jo joulupöytään. 

Ai että tuleekin aina hyvä mieli, kun kirppikseltä tekee hyviä löytöjä!

5 kommenttia

  1. Vautsivau mitä löytöjä!!!Meillä on ollut nuo pompin haalarit käytös ja voin kyllä vaan kehua. Pitävät vettä super hyvin ja pystyi ottaa jo aika vilpoisilla säillä käyttöön,kun oli niin lämmin.
    Niin söpöt nuo biksut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hyviä löytöjä ja toi ruoka-alunen on ihan huippu!
      Tykkään tehdä meillä
      paljon smoothieita, ja innostuin noista pusseista todella, mutta ne kestivät käytössä vain pari-kolme kuukautta ja sen jälkeen on tapahtunut niin monta marjasmoothiet matolla-episodia, että eipä noita meillä enää käytetä..Eli pussi aukeaa pohjasta.. Olisinpa itsekkin ollut niin fiksu että yhden tai kaksi olisin ostanut. Jostain kun saisi samantyylisiä mutta varmemmalla sulkumekanismilla..

      Terv. Heidi

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. No eikö vaan! :D Kiva kuulla, että haalari on ollut hyvä! Toivottavasti se vaan olis keväällä jo sopiva, kun nyt on vielä aika iso...

      Poista
  2. Ja hyvä Heidi tietää, että noi smoothie-pussit ei välttämättä kovin pitkään kestä... Osaa sitten ehkä vähän varautua ennen kun kuin smoothiet on matolla. :D

    VastaaPoista