Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiitos 2016!

vuosi 2016

Vuosi 2016 oli uskomaton ja jää varmasri ikuisesti mun mieleen. Ylläolevassa kuvassa, jossa on vuoden tykätyimmät Instagram-kuvat, kiteytyykin aika hyvin koko vuosi. Suurin mullistus oli tietenkin Pikku Myyn syntymä, mutta mahtui vuoteen myös vähän kivoja sirkusjuttuja, ihan tavallista perhe-elämää ja mm. blogin siirtyminen tänne Kaksplussalle. Välillä oli toki myös ikäviä hetkiä, mutta onneksi paljon enemmän niitä ihania. En olisi voinut enempää tältä vuodelta toivoa. Kiitos vuosi 2016! 

Nyt alkaa olla jo aika katsoa kohti seuraavaa vuotta, josta uskon myös tulevan mahtava. Jotain jännää on jo suunnitteilla ja eiköhän arkikin tuon kovaa vauhtia kasvavan vauhtimimmin kanssa ole aika hauskaa.

Me ollaan nyt Myyn kanssa kahdestaan kotona ja odotetaan, että Rio pääsee töistä. Sitten pitää katsoa jaksetaanko lähteä keskustaan katsomaan kieltämättä kiinnostavilta kuulostavia Suomi 100-juhlia vai vaihdetaanko vuotta vain kotisohvalla. Myyn unirytmi on aivan sekaisin ja se menee varmaan kuitenkin vasta puolen yön jälkeen nukkumaan, niin samahan se olis lähtä vähän ihmistenilmoille...


happy new year

Hauskaa vuodenvaihdetta kaikille! Olkoon vuosi 2017 loistokas ja onnellinen!

2 kommenttia

  1. Oi miten ihanaisia kuvia ❤ Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle! Ja ps. ihana tuo viimeinen kuva, niin söpö pupuliini! :)

    VastaaPoista