Sisällön tarjoaa Blogger.

Alennusmyyntilöydöt vauvalle

Alennusmyyntilöydöt vauvalle

Kuten sanoin, me käytiin jo eilen vähän shoppailemassa alennusmyynneissä. Mulla oli pari juttua mielessä, joita olin kuolannut Pikku Myylle jo aiemmin, mutta päättänyt odottaa alennusmyyntejä. Se olikin ihan fiksua, sillä sieltähän niitä tuotteita löytyi punaisilla tarroilla merkittynä. Ensin mentiin Zaraan, joka on yks mun suosikki lastenvaatekaupoista ja sieltä lähtikin kassillinen vaatteita mukaan. Rio innostui myös ostamaan Myylle muutamia juttuja, joka on melko harvinaista, joten mä en mitenkään pistänyt vastaan. 

Zarasta olin katsellut sellaista ihanaa harmaata talvista shortsipukua, joka oli nyt alessa, mutta vähän ehkä väärässä koossa, joten se jäi kuitenkin kauppaan. Zaran vaatteethan on vähän normaalia pienempää kokoa ja kun vauvalle nyt ei viitsi alkaa kaupassa paljon hattua kummoisempaa sovittamaan, niin siellä sai vähän pähkäillä mikä koko olis hyvä. Shortsipuvun sijaan mukaan lähtikin suloinen villasekoite-mekko (12,95e), joka en nyt tuossa kuvassa näytä kovin kummoiselta, mutta joka on livenä tosi kaunis.

Zara baby mekko

Lisäksi Zarasta ostettiin pari paitaa (keltainen 3,95e kettu 6,95e). Ja itseasiassa ajattelin vielä joku päivä ehkä käydä hakemassa pari tuon keltaisen paidan tyyppistä paitaa lisää, sillä niitä oli aika monenlaisia samaan hintaan. Myyllä on vähän pulaa seuraavan koon yläosista ja noin edullisesti niitä voisi ostaa vielä pari varastoonkin.

Zara Baby

Rio on aivan takkihullu, jonka oon päätellyt johtuvan siitä, ettei sen koskaan Balilla oo tarvinut ostella takkeja. Niinpä se osti Myylle Zarasta vielä takinkin! Takki on ihanan pehmeä sisältä ja on kyllä niin söpö, etten pistänyt vastaan, vaikkei tämmöistä nyt aivan välttämättömästi olisi kyllä tarvinnutkaan. Mutta onhan se kiva olla talveksi yksi hienostelutakkikin. Hinta oli meille 14,95e, mutta siinä oli ollut joku virhe ja oikea ale-hinta oli kai 19,95e, jos joku muu on samanlaista ostamassa...

Zara Baby takki

Zara Baby

Kappahlista mä olin jo pitkään katsellut suloisia Newbien pikkushortseja, joita voisi käyttää talvella sukkahousujen kanssa ja nyt ne olikin kivasti alessa (10e). Lisäksi Rio osti vielä pupuhatun H&M:ltä (7e).

lastenvaatehulluus

Ja sitten vielä Lindexin ostos, joka ei ollutkaan vaate, vaan hauska sirkus-viiri (4e), jota oon myös odottanut aleen, kun en täydellä hinnalla raaskinut ostaa, mutta ajattelin sen oleva kiva Myyn huoneesen. Harmi, ettei Lindexin sirkusmallistosta ole riittänyt vaatteita pahemmin aleen ainakaan täällä Helsingissä...

Lindex sirkus

Kyllä on taas ale-shoppaaja tyytyväinen! Varsinkin, kun suurimman osan maksoi Rio... hehe. Itselle ei sitten tullut ostettua kuin yksi tosi halpa trikoopaita. Mutta tämmöstä tää nyt vissiin sitten on... Lapselle ostaa vaikka mitä, mutta itelle ei mitään. Hah!

Joko muut on kerenneet tekemään hyviä ale-löytöjä?

2 kommenttia