Sisällön tarjoaa Blogger.

Gugguun pop up & outlet: tämän mamman ekat lastenvaatehulluttelut!

Gugguu outlet

Tänään tapahtui asia, jolle vain naureskelin vielä puolisen vuotta sitten... Olin nimittäin Gugguun Pop up & Outlet -tapahtumassa Kattilahallilla, joka on yksi näitä lastevaatehullujen häppeningejä. Kaveri Riihimäeltä pyysi mua sinne mukaan ja tokihan mä lähdin, kun ei niin kovin usein nähdä ja vähän ehkä ne vaatteetkin kiinnosti. 

Tapahtuma alkoi klo 10 ja me tultiin paikalle varttia vaille. Jono oli ihan jäätävä, mutta päätettiin kuitenkin jäädä odottamaan tasaan asti, jotta nähtäis kuinka paljon porukkaa pääsisi ensimmäisenä sisään ja kuinka paljon jonoa vielä jäisi. Noin klo 10.10 me kuitenkin päästiin jo sisään, eli aika helpolla päästiin. Meillä oli molemmilla rattaat, jotka jätettiin sisällä parkkiin ja laitettiin lapset vaan kantoreppuihin. Halli oli iso, joten mitään ahdistavaa tungosta ei ollut, mutta kyllähän siellä vaatelaarien ympärillä ihan hyvä kuhina kävi. Aluksi luulin, että hallin reunoillakin oli jotain myynnissä, kun niin monet tuntuivat kyykkivän siellä, mutta nehän olivatkin vain ihmisiä, jotka olivat haalineet itselleen aivan hullut kasat kaiken kokoisia ja värisiä vaatteita ja siellä sitten miettivät mitä ostavat... huh. 

Gugguu outlet


Gugguu Kattilahalli

Mulla oli mielessä vain yksi vaate, jota olin etsimässä. Oon halunnut jo pitkään Pikku Myylle Gugguun jumppista, mutta en vaan raaski sellaista täydellä hinnalla ostaa. Nyt sellaisia oli kuitenkin outletissa puoleen hintaan ja vielä mieleisessäni värissä, niin ostin sellaisen. Ja lisäksi mukaan lähti yksi t-paita, joka oli vaan niin ihanan värinen. Olin oikein tyytyväinen ostoksiini ja myös ylpyä siitä, etten seonnut siellä kaikkien superhullujen seassa, jotka varmaan kaikki ostivat paaaaljon enemmän kuin minä, sillä ryhmäpaineessa olisi ollut helppo itsekin lähteä siihen mukaan.

Kaikenkaikkiaan tapahtuma oli tosi kivasti järjestetty. Kuulin, että aikaisin jonottamaan tulleille oli tarjoiltu ulkona glögiä ja sisällä oli tarjoilupöytä, josta sai ottaa kuohuvaa ja pientä suolaista ja makeaa. Välillä me pidettiinkin vähän tuumaus- ja imetystaukoa ihania lakupalleroita syöden ja juteltiin vastaan tulleen tutun kanssa. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja he vastailivat asiakkaiden kyselyihin jäljellä olevista tuotteista. Ainoa miinus tuli hillittömän pitkästä kassajonosta, jossa meillä meni yli tunti. Yksin en olis varmaan jäänyt edes jonottamaan, mutta menihän se siinä kaverin kanssa turistessa vauvojen nukkuessa. Jonossa oli oikeestaan aika yhteisöllinen tunnelma ja meidänkin lähellä jonottaneista yks sun toinenkin kävi aina välillä "vielä vähän vilkaseisemassa" jotakin eikä kukaan ottanut sitä pahalla. Kassalla mua tosin melkein nauratti omien ostosteni "pieni" summa, kun keskimääräisesti ihmiset taisivat shoppailla noin parilla sadalla eurolla ja sekä mua, että kaveria ennen olleet asiakkaat olivat jättäneet kassakoneeseen reilusti yli viiden sadan euron summan...!

Gugguu outlet

Kippis Gugguu

Tapahtuma itsessään oli siis kiva ja itse asiassa aika hauska tapa viettää mamma-kaverin kanssa aikaa, mutta itseä kyllä hieman ärsytti ihmiset, jotka näyttivät arvostavan suomalaisia laatu-lastenvaatteita, kun halusivat niitä ostaa, mutta jättivät kuitenkin välinpitämättömästi ensi kauhomisesta yli jääneet pusseistaan pois revityt vaatteet vain lattioille lojumaan... Oikeasti, aikuiset ihmiset! Ei ole mikään paha vaiva  heittää niitä takaisin myyntilaareihin, joista ne ehkä joku muu voisi vielä löytää. 

Meillä meni lopulta Kattilahallilla melkein neljä tuntia (jestas!) ja oltiin kaikki aika nälkäisiä sen jälkeen. Viiletettiin sen jälkeen syömään ja rentoutumaan keskustan Kafe Köketiin, jolle muuten tulee suuri suosittelu lapsiystävällisyydestä ja tilavasta suljetusta leikkitilasta!

Kaikenlaista hassua tää äitiys tuo kyllä tullessaan...

Gugguuta shoppailemaan kerkeää vielä huomennakin klo 10-18. Outlet-puolella alennukset olivat -40-50% ja pop upista löytyi kauden uutuuksia -25%. 

Vauhdikasta viimeistä viikonloppua ennen joulua! Tekikö muut Kattilahallilla olleet hyviä löytöjä?

P.S. Ostoksista ei ole kuvaa, kun ne meni joulupakettiin. Vaikka onkin ehkä vähän hölmöä laittaa noin pienelle lapselle vaatteita pakettiin, niin ajattelin, että Myy osais arvostaa kivasti rapisevaa pakkauspaperia... :D 

4 kommenttia

 1. Voi apua! Mua kyllä varmaan ahistaisi aika lujaa tuommoisessa paikassa :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli onneks tosi tilava halli eikä semmosta yleistä ryysistä ollut. Esim. Stockan Hullut Päivät on paljon pahemmat! 😃

   Poista
 2. Gugguu ei kuitenkaan enään taida tehdä vaatteita kotimaassa, joten ihmettelen hysteriaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taitaa ollakin... Vaikka hysterianhan voi saada kyllä aikaiseksi mistä vaan. 😃

   Poista