Sisällön tarjoaa Blogger.

Luonnonkosmetiikkaprojekti 2016: Deodoranttilöytö!

luonnonkosmetiikka deodorantti

Luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni vuoden alussa, pahin huolen aiheeni oli hyvän deodorantin löytäminen. Ensimmäisenä testiin pääsi kehuttu Madaran yrttideodorantti ja se toimikin ensimmäisten parin viikon nihkeilyn jälkeen oikein hyvin. Ostin toisen samanlaisen heti perään ja olin ihan tyytyväinen. Ja pakko muuten mainita, että oon muutamia päiviä käyttänyt myös pelkkää kookosöljyä kainaloissa, kun dödö loppui enkä ihan heti päässyt ostamaan uutta. Ja tuollaiseen hippeilyyn en kyllä koskaan ajatellut alkavani! Hehe... Kolmannen samanlaisen jätin kuitenkin ostamatta, sillä ajattelin testata välillä jotain muutakin ja pelkäsin, että kroppa tottuisi liikaa samaan tuotteeseen eikä pian enää toimisikaan.

Niinpä marssin taas muutaman kookosöljy-päivän jälkeen Ruohonjuureen ja päätin vain ostaa jonkun mikä siellä eteen tulisi. Tarjouksessa sattui olemaan Schmidt's Natural Deodorantit ja kyltissä oikein mainittiin, että se oli bloggaajien kovasti kehuma. Itse en ollut yhtäkään kehua tuotteesta lukenut eikä itse asiassa koko merkki ollut mulle tuttu, mutta sen verran hyvältä mainos kuulosti, että päätin napata dödön testiin. Deodorantteja oli tuoksutonta sekä muutamaa eri tuoksullista vaihtoehtoa, joista mä valitsin Bergamont+limen, joka on aivan ihana ja raikas!

Schmidt's deodorantti

Ja tää tuote oli kyllä ehdottomasti mainospuheidensa arvoinen ja liityn mielelläni tätä hehkuttavien bloggaajien seuraan! Deodorantti toimii loistavasti vaikka millaisessa hikijumpassa tai keikkajännityksessä ja mulle suuren suuri plussa on hyvä tuoksu (jota esim. Madarassa ei todellakaan ole). Mulle tuotetta esitellyt myyjä kertoi, että oli saanut tästä johonkin luonnonkuituiseen neuleeseen kainaloiden kohdille läikät, jotka eivät olleet lähteneet pesussa pois... Itselle vaatteisiin ei ole jäänyt mitään jälkiä ja kainalot on pysyneet todella kuivina. Ainut harmi tuli siitä, että stick-mallinen dödö ei rullaantuntu aluksi ylöspäin ja jouduin käydä sen Ruohonjuuressa vaihtamassa uuteen, mutta siellä oltiin hyvin ystävällisiä (samaa oli tapahtunut kuulemma muillekin...) ja sain uuden samanlaisen ja kaupanpäälle vielä juomapullonkin. Hyvää asiakaspalvelua Ruohonjuurelta!

Onko muut käyttäneet tätä? Ootteko tykänneet? Kaikki dödöthän ei jokaiselle sovi, joten itselle sopivan löytää vain kokeilemalla. Mulle on tainut käydä hyvä tuuri, kun molemmat testaamistani luonnonkosmetiikkadödöistä on toimineet!

Ei kommentteja