Sisällön tarjoaa Blogger.

Meidän joulu

Mariannejuustokakku

Hyvää Tapaninpäivän iltaa! Fiilistelen joulua vielä hetken jakamalla teille muutamia kuvia meidän joulusta, ennen kuin on aika katsoa eteenpäin uuteen vuoteen. Meidän joulu oli kaikenkaikkiaan todella ihana ja mieleenpainuva, sillä olihan se Pikku Myyn ensimmäinen joulu. Aattona mun äiti tuli meille ja me syötiin riisipuuroa sekä muita jouluruokia, katsottiin Lumiukkoa, yritettiin ottaa kuvia Myystä tonttulakki päässä siinä kuitenkaan onnistumatta, käytiin kävelyllä vesisateessa, availtiin paketteja, joita olikin yllättävän monta, vaikka oltiin sovittu, ettei paljoa osteta ja syötiin vielä vähän lisää.

riisipuuro

jouluruokaa

juustotarjotin

Myy sai joululahjaksi aika monta lelua ja vaatteita. Laitoin heti pari lelua jemmaan ja ajattelin antaa ne leikkeihin vasta vähän myöhemmin, niin se ei kerkeä kyllästyä kaikkiin yhtä aikaa. Riolta Myy sai aivan överin vaaleanpunaisen Disney-prinsessa auton kaikilla herkuilla, jossa valot vilkkuu, prinsessat pyörii ja erilaiset renkutukset ja töötit soi... Ei todellakaan sellainen peli, jota mä itse koskaan hankkisin, mutta kyllähän Myy siitä oli aika haltioissaan. No, toisaalta näin äitinä mikä tahansa härveli, jonka parissa se viihtyy jonkin aikaa itsekseenkin on tervetullut...

Vaikka hauskinta olikin katsella kuinka Myy tutkiskeli paketteja ja innostui uusista leluista, niin sain mä myös itsekin ihania lahjoja. Jopa enemmän kuin odotin!

joululahjat

perhepotretti

joululahjat

Joulupäivän aamuna Myy oli ihan ymmällään, kun mummi oli jäänyt yöksi ja olikin meillä vielä aamullakin. Lopulta se oli niin poikki kaikesta aaton touhusta, että vetäs melkein neljän tunnin päikkärit. On se rankkaa tuo joulun vietto... Eilen Rio meni illaksi töihin ja me vietettiin vain rauhallista koti-iltaa Myyn kanssa kaksistaan. 

Tänään Tapaninpäivänä tuntui jo siltä, että joulu olis loppu. Riolla oli vapaata ja me käytiin Itiksessä ale-shoppailemassa. Eli semmosta hommaa, jota yleensä tulee tehdyksi vasta 27.12, mutta koska kaupat olikin jo auki, niin sinnehän me päädyttiin. Saa nähdä onko ens vuonna kaupat auki jo joulupäivänä ja joulu vaan lyhenee entisestään...

joulupäivä

Joulu oli siis ihana, mutta ei ehkä ihan niin levollinen kuin normaalisti. Yhdet pienet päikkärit kerkesin ottaa ja tulihan sitä jonkin verran löhöttyä sohvalla jouluohjelmia katselemassa, mutta sellainen totaalilepo jäi vain haaveeksi... Mutta eiköhän näilläkin rentoiluilla ja suklaatankkauksella taas jonkun aikaa jaksa arkea!

Toivottavasti muillakin oli kiva joulu! 

P.S. Huomenna esittelyssa Pikku Myylle tehdyt ale-löydöt!

3 kommenttia

 1. Ihanan kuuloinen joulu!♡♡ja ihana myös tuo kuva teidän perheestä!
  Kiva idea laittaa osa leluista vielä jemmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 Kuvista just tasan yksi tais onnistua, kun yhteensä niitä otettiin varmaan toista kymmentä... haha.

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen joulu!♡♡ja ihana myös tuo kuva teidän perheestä!
  Kiva idea laittaa osa leluista vielä jemmaan.

  VastaaPoista