Sisällön tarjoaa Blogger.

Äitienpäiväajatuksia


Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille!

Toivottavasti on ollut mukava ja aurinkoinen päivä. Mun ensimmäinen äitienpäivä alkoi ruusuilla, suklaalla ja liikuttavalla kortilla, joka meni sen verran tunteisiin, että tais pieni tippakin tulla silmäkulmasta... Vaikka oon ollut äitinä jo kolme kuukautta, on vieläkin vähän vaikeeta sisäistää tätä uutta roolia ja tunnetta, että on tosiaan jollekin se maailman tärkein ihminen.


Oon aina arvostanut yli kaiken omaa äitiäni, joka on mut yksin kasvattanut, mutta täytyy sanoa, että nyt itse äidiksi tultua on kunnioitus kasvanut vielä lisää. Ei ole varmaan ollut ihan helppo homma... Samalla on kasvanut myös ihailu kaikkia muitakin äitejä kohtaa, jotka lastenhoidon lisäksi tekevät töitä, hoitavat kotia ja tekevät lisäksi muita hienoja juttuja. Äidit on kyllä oikeesti niitä arjen supersankareita!

Meidän päivä kului aurinkoisessa keskustassa. Haettin ensin take away -nasi gorengit, jotka syötiin Espan puistossa ja jälkkäriksi sain perinteisen jättipehmiksen. Pikku Myy nukkui ensin tyytyväisenä vaunuissa, mutta heräsi jossain vaiheessa ihmettelemään puistoa ja ihmisten vilinää. Sitten käveltiin vähän ympäriinsä ja käytiin välillä pitämässä maitobreikki laiturilla istuen ja merelle katsellen. Sitten tuli pieni kakkatilanne, mutta sekin hoidettiin ihan kätevästi kauppatorin julkisessa vessassa. Lopuksi jaettiin vielä Belgialainen vohveli Mantan patsaalla istuskellen. Päivä oli ihanan rento ja oli kiva, kun Pikku Myykin viihtyi niin hyvin mukana (toisin kun vappuna...).

IMG_9319

IMG_9323

IMG_9320

IMG_9325

IMG_9326

IMG_9322

Mun äiti oli tänään matkalla Ruotsista kotiin, joten me ei nyt tänään nähty, mutta pitää juhlistaa sen kanssa tässä joku toinen päivä. Äitiä onkin tullut nyt Pikku Myyn synnyttyä nähtyä tosi usein (vaikka ollaankin kyllä ennenkin oltu paljon tekemisissä), joka onkin tosi kiva. Ja tietysti aina kun on joku ongelma, pitää ensin kysyä neuvoa äitiltä. On aika hauskaa, kun Riokin on alkanut välillä ehdottomaan, että kysytään siltä apua, kun ei jotain osata. Apua... mitenköhän musta voi koskaan tulla semmoinen äiti, jolta voi kysyä neuvoa kaikissa asioissa..?

Vielä siis viime hetken onnittelut kaikille ihanille äideille! Kuten myös tuleville äideille, edesmenneille äideille, äideiksi haluaville ja äidin omaaville.

IMG_9327

Oon kyllä niin etuoikeutettu, että saan olla tän ihanuuden äiti!

Ja pakko vielä laittaa tähän tää aivan ihana video, joka liikuttaa ainakin tätä vauvakulpassa elävää herkistelijää. Voih...

https://www.youtube.com/watch?v=YGqlo6wuNSA







Ei kommentteja