Sisällön tarjoaa Blogger.

Vieläkö kerkeää bikinikuntoon?


Ai kauhee... tajusin tänään, että kesään on vaan reilu kuukausi! Tai ainakin siis kalenterin mukaiseen kesään. Lämpötilastahan ei oo mitään takeita, jos Suomessa meinaa kesänsä viettää... Mutta vaikka bikinikeleihin voi olla vielä vaikka kuinka kauan aikaa, alkoi vaatteiden keventäminen mietityttämään tätäkin mammaa.


En kauheesti oo stressannut raskauskilojen laskemisesta ja suurin osa onkin lähtenyt ihan itsestään, mutta nyt paino on valitettavasti jumahtanut paikoilleen. Raskautta edeltäneeseen painoon on vielä semmoinen kolmisen kiloa, mikä ei tietysti ole kovin paljoa, mutta nykyinen kehonkoostumus on sen verran erilainen, että olen kyllä jonkin verran vielä entistä isompi. Eikä sekään nyt kauhea katastrofi muuten ole, mutta olis tietysti kiva mahtua entisiin kesävaatteisiin, ettei tarvitse koko karderoobia uusia...

Imettäessä en halua alkaa mitään liian tiukkaa dieettiä vetämään, mutta voisihan tuota ruokavaliota hieman siistiä ihan terveellisestikin. Arkisin syön yleensä hyvinkin terveellisesti, mutta viikonloppuisin tulee melkein aina herkuteltua joko joillakin terveellisimmillä tai sitten ihan perinteisillä herkuilla. Nyt vois kuitenkin ottaa ennen kesää vähän tiukemmin ja rajoittaa niitä herkkuja, että shortsit mahtuis edes jossain vaiheessa kesää päälle!

terveellinen ruoka 2

Mutta ai jai... tässähän on vappukin tulossa! Silloin pitäis kyllä tehdä munkkeja... Ja ehkä äitienpäivänäkin vois jotain baakelssia maistaa. Voi, voi... nää juhlapäivät on kyllä pahoja, kun kaikkiin liittyy aina syömistä. Mutta jospa mä saisin pidettyy vaan ton vapun ja äitienpäivän ns. perinteisinä herkkupäivinä ja muina viikonloppuina herkut pysyis pannassa tai terveellisinä vaihtoehtoina.

terveellinen ruoka

Liikunnallahan vois myös avittaa hieman näitä pienentymissuunnitelmia. Oon toistaiseksi käynyt paljon vaunulenkeillä ja jumppaillut jonkin verran kotona, mutta sirkustreenit on ollut vielä kovin vähäisiä. Pitää vaan yrittää suunnitella aikataulut hyvin, niin eiköhän niitäkin pääse vielä vähän useammin tekemään. Enemmän mulla kuitenkin painonlasku on ruokapuolesta kiinni, joten pitää nyt yrittää keskittyä siihen, kun liikuntamäärät ei oo ihan samoja kuin ennen.

Ja ettei tulisi nyt mitään väärinkäsityksiä, niin en koe olevani mitenkään suurikokoinen tai kelpaamaton bikineihin nytkään. Palaudun edelleen raskaudesta ja välillä on vaan tärkeämpääkin tekemistä kuin treenata. Oma oloni ei vaan ole vielä ihan kotoisa nahoissani ja terveellisesti syömällä fiilis on kaikenkaikkiaan energisempi. Niin, enkä halua ostaa uusia isompia kesävaatteita, hah!

Tämmöisiä ajatuksia tähän maanantaihin... Eli terveellistä viikon alkua!

Ei kommentteja