Sisällön tarjoaa Blogger.

Nimiäiset


Tää viikko oli aika kiireinen, sillä valmistauduttiin tänään vietettyihin nimiäisjuhliin. Leivottiin, siivottiin ja otettiin juhlamekot esille. Tänään sitten pistettiin paakelssia pöytään ja meikäkin kähersi hiukset ja pisti vähän meikkiä piiiitkästä aikaa. Juhlat vietettiin meillä kotona ja ne oli ihan rennot kaverijuhlat. Oli kiva, kun niin monet pääsi tulemaan, vaikka asuvat muualla päin Suomea. Ja aikamoinen vilske meillä olikin, kun kämppä oli täynnä porukkaa ja lapsia pyöri lattiat täynnä!


nimiäiset

IMG_8607

IMG_8608

SAM_1711

SAM_1715Kolme sukupolvea

IMG_8569Juhlakalu käyttäytyi oikein hienosti ja jaksoi olla hereillä melkein koko juhlien ajan. Asuna oli kunnon prinsessamekko asusteineen ja mummin tekemät juhlatossut.

IMG_8559

IMG_8593Saatiin myös aivan ihania lahjoja vierailta!

nimiäisetPikku Myykin tykkäsi kovasti lahjoista, vaikkei ehkä siltä näytä...

Tuli tosi hyvä mieli, kun pääsi näkemään taas monia kavereita, jotka asuvat kauempana. Ystävät on vaan niin tärkeitä ja en vois kiitollisempi olla, kuinka hyviä tyyppejä mun elämässä on! Kiitos kamut, kun ootte olemassa!

Vauva sai siis tänään oikenkin nimen, mutta blogissa hän kulkee edelleen nimellä Pikku Myy. Nimen valitseminen oli aikamoinen prosessi ja nyt onkin aika huojentavaa, kun päätös on tehty ja nimeä voi alkaa käyttämään...

IMG_8585

Kiitos vielä vieraille, olipa mahtava päivä!

Ja ens viikolla mä lupaan kirjoittaa jotain muutakin, kun vaan vauvajuttuja...



P.S. Miten on aina niin vaikeeta tehdä kohtuudella tarjottavaa juhliin..? Kuka nuo kaikki loput herkut syö!?

2 kommenttia

  1. Onnea pienelle nimestä :)
    Olisi kiva kuulla, miten olette nimen valinneet.
    Olette varmaan sekoittaneet suomalaista ja indonesialaista nimistöä?

    Ymmärrän, jos et halua paljastaa nimeä, mutta olisi kiva kuulla valintaprosessista ja minkä tyyliseen nimeen päädyitte :)

    - Maria

    VastaaPoista
  2. Nimen valitseminen oli kyllä tosi vaikeeta, kun haluttiin , että molempien kulttuurit näkyy siinä, mutta on myös helppo lausua molemmilla kielillä. Mutta onneksi päästiin vihdoin johonkin yhteisymmärrykseen ja nyt Pikku Myyllä on kolme nimeä, joista yksi on kansainvälinen, yksi balilainen ja yhdessä on yhdistetty suomalainen ja indonesialaisen nimi. 😊

    VastaaPoista