Sisällön tarjoaa Blogger.

Luonnonkosmetiikkaprojekti 2016: Benecos ja ensimmäinen meikkikokeilu


Ja taas vähän luonnonkosmetiikka-asiaa! Jokunen aika sitten mun meikkivoide loppui ja oli aika ostaa ensimmäinen luonnonkosmetiikkameikki. Iik... Oon jostain syystä ollut sellaisessa uskossa, että luonnonkosmetiikkameikit ei olis ihan kauheen hyviä, mutta taidankin olla onneksi väärässä.


Olin kuullut paljon kehuja Zui -merkin meikeistä ja varsinkin meikkivoiteesta, mutta niiden hinnan nähdessäni en uskaltanutkaan sellaista testata. Sillä "mitä jos se onkin ihan huono ja rahat menee hukkaan"... Hyvästä tuotteestahan ihan mielellään vähän maksaakin, mutta tällä kertaa kokeiluun lähti todella edullinen tuote. Nappasin nimittäin houkuttelevan hinnan vuoksi Ruohonjuuren hyllystä Benecos -merkkisen meikkivoiteen, vaikken ollut koskaan kyseisestä merkistä edes kuullut. Ja tämä olikin oikein hyvä löytö! Sävyvaihtoehtoja oli (ainakin Ruohonjuuressa) vain kaksi, mutta Honey Bc.ae sopi mulle just hyvin. Meikkivoide levittyy tasaisesti, on sopivan peittävä olematta kuitenkaan tunkkainen ja mikä yllättävää, tuoksuukin aika kivalta! Tuote ei ainakaan häviä mitenkään vastaavan hintaluokan (taisi olla noin 11e) tavallisille markettimeikeille.

Meikkien vaihtaminen luonnonkosmetiikkaan saattaa kestää mulla aika kauan, sillä en normaalisti meikkaa kun ehkä kerran kaks viikossa, joten ne ei kauheeta vauhtia kulukaan. Kaikkien luomivärien ja meikkikynien loppuun käyttämiseen menis varmaan useampia vuosia, mutta toisaalta kyllähän ne joskus menee vanhaksikin, niin pitää miettiä missä vaiheessa niitä alkais päivittämään... Meikeistä varmaan seuraavaksi loppuu ripsiväri, joka on kyllä vähän kauhistuttavaa...

luonnonkosmetiikka meikit

Nappasin Benecosilta myös testiin sitruunamelissan tuoksuisen vartalovoiteen. Ja se olikin ehkä paras tähän mennessä testaamistani! Tuoksu oli tosi hyvä ja voide kuivui nopeasti. Nyt purkki on jo melkein tyhjä ja mietin, että voisin ostaa tätä lisääkin, mutta ehkä mä nyt vielä testailen muitakin voiteita nyt kun vauhtiin oon päässyt.

SAM_1728

Benecos vaikuttaa siis ainakin näiden perusteella ihan hyvältä perusmerkiltä, jossa plussaa on edullinen hinta. Pitää varmaan kokeilla vielä muitakin Benecos -tuotteita.

SAM_1724

Nyt mulla onkin jo seuraava paha tilanne edessä... nimittäin mun hiuslakka loppui! Siitä en voi kyllä kokonaan luopua, sillä saatan aika usein suihkauttaa sitä arkisinki. Taisin joskus nähdä jonkun luonnonkosmetiikkahiuslakan, mutten edes muista minkä merkkisen. Se muistaakseni maksoi lähemmäs kaksi kymppiä, joka tuntuu tälläisen muutaman euron markettilakkojen käyttäjästä aika paljolta... Pitää siis tutkiskella vielä vaihtoehtoja, sillä tukka on ollut jo pari viikkoa aika suttuisen näköinen...

Aikaisemmat luonnonkosmetiikkapostaukset löydät täältä:

Deodorantti

Hemmottelua väsyneelle iholle

Ensimmäinen katsaus luonnonkosmetiikkaprojektiin

Luonnonkosmetiikkaprojekti 2016

Käytääkö joku luonnonkosmetiikkahiuslakkaa? Onko niistä edes mihinkään? 

Ei kommentteja