Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauanko pitää vielä odottaa?


Moikka!

Täällä ollaan vielä yhdessä osassa, vaikka blogissa onkin ollut hetken hiljaiseloa. Ajatukset on kuitenkin niin vahvasti jo vauvassa, että on vähän vaikea esimerkiksi kirjoittaa jotain järkevää tänne blogiin...


Tän alkuviikon mulla on ollut joku ihmeellinen energiaboosti ja oon käynyt shoppailemassa, siivonnut, sisustanut vauvan huonetta ja vaihtanut vähän huonekalujen paikkoja! Siirsin jopa kirjahyllyn ite, kun en malttanut odottaa, että Rio heräis päiväunilta... heh. Oon myös käyttänyt ihan tuhottoman paljon aikaa nettishoppailuun ja pläränny tori:a ja huuto.netiä harva se hetki. Olis kyllä ihan hyvä, että vauvalla ei enää kauheen kauan kestäis tulla, sillä mä oon muuten oikeesti kohta vararikossa!

IMG_7551 – kopio

IMG_7550 – kopio

IMG_7558 – kopio

Nyt laskettuun aikaan on siis viikko, mutta toistaiseksi ei ole ollut oikein mitään merkkejä, että mitään olis ainakaan ihan lähipäivinä tapahtumassa... Pientä jännitystä alkaa kuitenkin olemaan jo ilmassa molemmilla ja ollaan täällä yritetty henkisesti valmistautua suureen loppuhuipennukseen.

Nyt ei tuu tän ihmeellisempää juttua, mutta koitan vielä loppuviikosta kirjoitella jotain vähän järkevämpää...

2 kommenttia

  1. Oi ihanaa jospa ei tarvi enää kauan odottaa!

    Sun blogi on jotenkin niin kiva! Tätä on tosi kiva lukea. Vaikka edellisessä kommenteissa sanoinkin, että pitkästä aikaa tulin taas lukemaan, niin sit luen kyllä monta juttua kerralla. Ehkä se on vähän ylipäätään kaikkien blogien kans ettei niissä joka päivä vieraile mut sit kun vierailee niin aikaa vierähtää blogin parissa aika kauan. :))

    Niin ja tän sun blogin löysin alun perin noin vuosi sitten koska etsin vinkkejä tms. kaikkea Baliin liittyvää. <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kovasti! Kiva kuulla että oot löytänyt blogin jo niin kauan sitten ja kiva jos tykkäät. :)

    VastaaPoista