Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustajan shoppailuvinkki Helsinkiin: Arabia keskus


Mä ajattelin tässä shoppailuhuumassani jakaa yhden vinkin muillekin innokkaille kodin sisustajille ja suomalaisen designin ystäville. Monet pääkaupunkiseutulaiset varmaan tietävätkin jo tästä, mutta vinkki voi olla kiinnostava myös kauempaa tuleville shoppailijoille. Kyseessä on nimittäin Helsingin Arabianrannassa sijaitseva Arabia Keskus. Siellä sijaitsee mm. Ababian tehtaanmyymälä, Iittala Outlet, Finlayson, Pentik ja Villeroy & Boch Outlet. Keskus on loistava paikka tehdä löytyjä kotiin tai ostaa vaikka lahjoja. Lisäksi sieltä löytyy muutakin mielenkiinntoista kuten Design Museo. Paikalle pääsee Helsingin keskustasta helposti esimerkiksi ratikoilla 6 ja 8.


Arabian tehtaanmyymälä myy Arabian, Iittalan, Fiskarsin ja Hackmanin tuotteita. Liikkeessä on aina hyviä tarjouksia, sillä se myy erikoiseriä sekä kakkoslaatua. Ainoastaan Muumi-astiat ovat mielestäni hieman normaalia kalliimpia, sillä liikkeessa taitaa käydä paljon japanilaisia ja muita turisteja Aasiasta... Mutta joskus olen Muumi-tuotteistakin nähnyt alennuksia tai kakkoslaatua. Ja kakkoslaadustahan ei välttämättä asiakas edes aina huomaa mitään eroa ykköslaatuun.

Myös Finlaysonilla on hyviä alennuksia, vaikkei se taida mikään varsinainen outlet ollakaan. Nythän on käynnissä normaalitkin alet Finlaysonilla, mutta tuolla oli paljon muitakin tuotteita tarjouksessa, kun siellä tällä viikolla kävin. Mä en voinut vastustaa iki-ihania Muumi-tuotteita ja tulikin vähän päivitettyä meidän lakana- ja pyyhevarastoja... kun kerran hyvästä alesta löytyi!

Muumipyyhkeet

Muumipyyhkeet

Juhlamuumi lakanat

Muumilakanat

Voi kun noi lakanat on niin ihanat... En malta odottaa, että pääsen kohta nukkumaan niihin!

Onko Arabia Keskus muille tuttu paikka ja ootteko tehneet sieltä hyviä löytöjä?

Ei kommentteja