Sisällön tarjoaa Blogger.

Vuoden ensimmäisten päivien puuhailut



Moi!

Vuotta on kulunut viikon verran ja aika kivasti on mennyt. Ensimmäiset pari päivää tosin oli hieman tuskaisia, kun taistelin joulun sokerikoulusta irti, mutta nyt alkaa jo pikku hiljaa helpottaa eikä pahempia himotuksia oo enää tullut. On ollut aika raikastavaa myös syödä vähän terveellisempää ruokaa ja huomata kuinka tällaisestakin norsusta on lähtenyt pieni sokeripöhötys pois. Oon myös pyyhkinyt pölyt mun mehustimesta ja tehnyt pitkästä aikaa mehuja. Aah... ihana tammikuu!


IMG_7364

Energiaa mulla on riittänyt aika vaihtelevasti. Välillä oon jaksanut touhuta hyvin, käydä mm. vauvanvaateostoksilla ja siivota ja välillä taas oon vaan ottanut päiväunia kotona ja joutunut lepäilemään kesken kauppareissun. Tehtiin myös yksi isompi hankinta, josta oon ihan super innoissaan ja jota en malttaisi odottaa saapuvaksi ensi viikolla... Nyt ei kyllä pitäis ostaa enää mitään ylimääräistä, mutta paras alennusmyyntikausi on tällaiselle tarjoushaukalle aika paha aika aloittaa mitään ostoslakkoa.

IMG_7396Tajusin vasta kotona, että tässä vauvan paidassahan muumit nautiskelee viiniä... haha. Ihanat muumit!

Talvikin on vihdoin saapunut tänne etelään ja on kiva, että ollaan saatu vähän luntakin. On hauska katsoa kuinka innoissaan Rio on lumesta, vaikka tää on jo sen kolmas talvi. Mutta on kai se sen verran eksoottista, että sitä jaksaa hämmästellä vähän pidempäänkin. Jotenkin liikuttavaa, kun se yritää ikkunasta kuvata lumisadetta, että voi näyttää sen siskoille...

IMG_7369

Loppiaisena kävin Puksulaisten kanssa Tampereella katsomassa Sorin Sirkuksen joulusirkusta Las Necalas. Oli kyllä hauska käydä vähän ihmisten ilmoilla, nähdä kavereita ja tietysti hieno show!

IMG_7372

Eilen reippailin siivoamalla ja leivoin gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia banaanimuffinseja. Ihan hyviä niistä tuli, mutta ärsyttävästi ne vaan jäi aika pahasti kiinni paperisiin muffinsivuokiin, joista niitä sai sitten nuoleskella irti...

IMG_7377

Tänään ajattelin vaan lepäillä ja reutoutua. Riolla tosin tais olla aivan toiset suunnitelmat, sillä se kävi ostamassa tori.fi:stä meille jonkun tommosen jumppavehkeen (crosstraineriko toi on? vai mikä lie...). Reippaana aasialaisena se raahas sen meille ilman autokyytiä (!!!) ja sanoi, että se on lahja mulle. Voi miten ajattelevaista... onkohan se jotenkin huolissaan tästä mun uudesta vartalon muodosta..? No, mikäs siinä, voishan tuolla polkea vaikka telkkaria katellessa, mutta ei tuo kyllä mikään kaunis sisustuselementti ole.

IMG_7400Sutjakka pantteri siellä jo urheilee!

Että semmoinen viikko täällä! Meikä on ihan sekaisin viikonpäivistä, mutta se taitaa olla vähän ongelmana muillakin kuin äityslomalaisilla kaikkien näiden pyhien kanssa... Mutta hauskaa viikonloppua nyt kuitenkin, kun näyttää näköjään olevan perjantai!

5 kommenttia

  1. hehe, hyvä toi vika kuva! :D Ja miten tollasen saa ees raahattua mistään ilman autoa :'D

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Hahaha... Mutta siellä se lumisateessa kuitenkin raahas sitä, että pantteri pääsis kotona jumppaamaan! 😃

    VastaaPoista
  3. muumit juo vaan vaapukkamehua... ;)

    VastaaPoista
  4. Kyllä ne alkuperäisissä tarinoissa juo aika paljon alkoholiakin... :)

    VastaaPoista