Sisällön tarjoaa Blogger.

Tropical nights ja tiistai-illan piknik katolla

Ihanaa, nyt on kuuma! Ja eilen illalla, kun tulin treenaamasta, oli vieläkin kuuma. Tuli mieleen järjestää pikku ilta-piknik meidän taloyhtiön kattoterassille. Oon välillä ottanu arskaa siellä päivisin ja vaikkei se ehkä ookkaan sellanen paikka missä pitäis kaiken yötä hengailla, niin päätettiin silti Balilaisen kanssa lähteä sinne. Haettiin kaupasta pari siideriä ja kotoota otettiin evääksi mansikoita, mustikoita, oliiveja, pähkinöitä ja popcornia.

[caption id="attachment_271" align="aligncenter" width="768"]Vähän eväitä mukaan Vähän eväitä mukaan[/caption]

[caption id="attachment_270" align="aligncenter" width="768"]Kippis! Kippis![/caption]

Tuntui ihan siltä, että olis ollut jossain ulkomailla, kun oli niin lämmin! Paitsi, ettei tietenkään ollut pimeetä. Ja tällasessä citypiknikissä on sekin hyvä puoli, ettei ole hyttysiä.

[caption id="attachment_273" align="aligncenter" width="768"]Katolla on mukavaa! Katolla on mukavaa![/caption]

[caption id="attachment_272" align="aligncenter" width="768"]Aina pitää vähän temppuilla Aina pitää vähän temppuilla[/caption]

Tässä pikinikissä oli myös se loistava puoli, että pääsi kotiin vessaan, kun sellainen tarve tuli. Ja sehän tulee aina. Yhdenkin siiderin jälkeen. Inhoon sitä, kun pitää istua jalat ristissä jossain puistossa ja miettiä, että mihinköhän puskaan sitä viittis mennä. Ja yleensä päädyn vaan pidättelemään niin kauan, kun on aika lähteä. Ei oo kiva ei.

[caption id="attachment_274" align="aligncenter" width="768"]Kotitalo Kotitalo[/caption]

Viivyttiin katolla varmaan kolme tuntia, kun ei vaan tullut kylmä ja mietittiin, että voidaan ottaa tää meidän olohuoneeksi nyt kun sisälläkin on aika trooppinen ilmasto. Ja kotona tulikin sitten hyvin uni. Ihan kiva iltapalapaikka siis.

Nauttikaa trooppisista päivistä, nyt kun niitä kerrankin Suomessa on! Ja öistä.

 

 

4 kommenttia

  1. Oi, mitä eväitä! :) kesällä piknikit on kyllä ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  2. Ai katolla!! Kyllä kelpais. Näyttää hyvinkin city-idylliltä ^^

    VastaaPoista
  3. Yllättävän kivat eväät löyty vaan kaapeista kaivamalla. :)

    VastaaPoista
  4. Joo, oon joskus nähnyt Kalliossa, että ihmisillä on ihan bileitä katolla. On näyttänäy niin kivalta, et on tehny mieli melkein lähtä kuokkimaan. :) Me ei uskallettu ees soittaa musiikkia, ettei kukaan vaan tuu valittaan...

    VastaaPoista