Sisällön tarjoaa Blogger.

Sirkusleiriä, nasi gorengia ja keilaamista

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/14964787/?claim=vn9ut864evu">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Tällä viikolla oon päässyt hetkeksi maistamaan vähän arkea, kun oon ollut lasten sirkusleirillä opettamassa.
Aamullakin on pitänyt herätä jo kahdeksalta. Herran jumala. Mutta aika nopsaan tää viikko on menny ja tänään olikin jo leirin vika päivä. Enkä ees oo ottanu yhtenäkään päivänä päiväuniä! On se kai ihan terveellistä tehdä toisinaan oikeita töitäkin.

[caption id="attachment_239" align="aligncenter" width="1024"]Aamutuorepuuroa Aamutuorepuuroa[/caption]

Tää aikaisin herääminen on ollut ihan hyvä juttu ja toivottavasti rytmi pysyis nyt vähän järkevämpänä. Tykkään treenatakin aamupäivästä, kun on vielä hyvin energaa.

[caption id="attachment_240" align="aligncenter" width="768"]Sirkustaidetta Sirkustaidetta[/caption]

Käytiin tossa jossain Aasialaisessa kaupassa ja vihdoin löyty oikeenlaiset soossit Nasi Gorengia varten. Ostettiin myös tempehiä, jota oonkin syönyt vaan Balilla. Oon katellut sitä joskus Ruohonjuuressa, mutta siellä se on ollut aika kallista. Tää oli tosi halpaa! Balilainen halus myös vältämättä ostaa natriumglutamaattia! Siellä sitä myytiin pussi kaupalla... Kamalaa. Mä vähän huijasin sitä aluks, kun se tuli Suomeen ja sanoin, että se on laitonta Suomessa. Vuoden se onnellisesti elelikin ilman sitä, ennen kun sen Indonesialaiset kaverit kertoi, että ei se mitään laitonta oo, siellä sitä kaupassa myydään. Hitsi.

[caption id="attachment_244" align="aligncenter" width="768"]Kokkailua Kokkailua[/caption]

[caption id="attachment_242" align="aligncenter" width="768"]Nasi Goreng Nasi Goreng[/caption]

Viime viikonloppuna käytiin keilaamassa Myllypuron Arena Centerissä. Oli tosi hauskaa! Keilaaminen on kivaa, mutta en jostain syystä useinkaan muista sellaisen olemassa oloa. Pitäis ehdottomasti käydä useamminkin!

[caption id="attachment_245" align="aligncenter" width="1024"]Keilaamassa Keilaamassa[/caption]

[caption id="attachment_247" align="aligncenter" width="1024"]Keilakengät Keilakengät[/caption]

Nyt pitäis ruveta siivoamaan ja sitten voisi rentoutua viikonlopun viettoon. Tuntuu viikonloppukin heti juhlallisemmalta, kun on koko viikon tehnyt töitä.!

Mukavaa viikonloppua!









Ei kommentteja