Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuuma Helsingin kesä

Kylläpä tämän bloggaajan alun mieltä lämmitää, kun sain edelliseen postaukseen kommentteja muiltakin, kun vain omilta kavereiltani. Onpa hauskaa! Suuri kiitos siis niistä! :) Ja jatko-osa samasta aiheesta on jo kehitteillä, joten pysykäähän kuulolla tulevaisuudessakin.

Tähän väliin kuitenkin vähän peruskuulumisia viime päiviltä. Aurinko on viimein hellinyt Helsinkiläisiäkin ja yleinen mieliala on kohonnut selvästi. Itselläni oli jo pieni masennus päällä, että pian tää kesä jo loppuu, enkä mä oo tehny melkein mitään. Mutta nyt on mieli jo paljon aurinkoisempi. :)

[caption id="attachment_211" align="aligncenter" width="1024"]Beach boy Beach boy[/caption]

Balilaisen tultua Suomeen viime kesänä, me ollaan kierretty Helsinkiä ahkeraan ja oltu ihan turisteina omassa kotikaupungissa. Se on ollu hauskaa ja on tullut käytyä paikoissa, jotka meinaa helposti itseltä unohtua. Viime kesänä kierrettiin jo perus Lintsit, Korkeasaaret ja Suokit ja tänä kesänä ollaan jatkettu tutustumista kaupunkiin. Tuntuu vaan hölmöltä, kun jokaista Ruotsin laivaa sun muuta pitää aina pysähtyä kuvaamaan. Mutta toisaalta niinhän sitä itsekin tekee uusissa paikoissa.

Eilen oltiin Hietsussa loikoilemassa, mutta vesi oli kyllä niin hullun kylmää, et eihän sinne nyt kukaan voi mennä. Tai siis menihän sinne jotkut. Ihme tyyppejä... Mä uin vasta sitten kun on oikeesti lämmin. Eli lähinnä ulkomailla.

Tänään mäkin pääsin uimaan, kun käytiin Stadikalla. Oli ihanaa. Uiminen on nakkii (kuten Hynttyyt Yhteen -Vappu sanoo)! Välillä syötiin vähän evästä puistossa ja matkustettiin Taka-Töölöön katsomaan Sibelius-monumenttia. Näin ratikassa mainoksen, jossa oli sen kuva ja pitää rehellisesti sanoa, etten muistanut missä se on! En siis ole syntyperäinen Helsinkiläinen, mutta asunut täälä kyllä jo vuosia. Joskus ala-astella ollaan käyty luokkaretkelllä Helsíngissä ja silloin viimeks käynyt siellä Sibelius puistossa (onkohan se edes sen nimi..?). No, onneksi on GoogleMaps ja löydettiin perille. Ottettiin pakolliset valokuvat ja hengailtiin hetki siellä rannassa. Tuntu ihan, että ois jossain toisessa kaupugissa käynyt!

[caption id="attachment_212" align="aligncenter" width="1024"]Joogaturisti Joogaturisti[/caption]

[caption id="attachment_218" align="aligncenter" width="1024"]Myös Balilainen kunnioitti suurta säveltäjäämme Myös Balilainen kunnioitti suurta säveltäjäämme[/caption]

[caption id="attachment_213" align="aligncenter" width="1024"]Cafe Cafe[/caption]

Yks huono puoli tässä kesäisessä säässä on... Ei oikein huvittais mennä mihinkään hikiseen treenisaliin treenaamaan. Mutta olen sitä mieltä, että Suomessa on niin vähän näitä hellepäiviä, että saa niistä nauttiakin! Ens viikolla sataa jo varmaan vettä ja sitten voi taas mennä jumppaamaan. :)

Nauttikaamme siis kesästä nyt, kun sellainen on! Peace. <3

 

5 kommenttia

  1. Oon myös huomannut näyttäessäni Suomea ulkomaalaisille kavereille, että itseenkin tarttuu se kiva turistifiilis ja samalla näkee ihan tututkin paikat vähän kuin uusin silmin. Kävin tänä kesänä ekan kerran tuolla viimeisen kuvan Café Regatassa (oletan että se on se, ainakin näyttää kovasti samalta). Aivan ihana paikka suoraan veden äärellä ja siellä voi harrastaa myös suppailua, kuten kuvassakin näkyy joku melomassa laudan päällä :) Oottekos muuten kokeillu sitä?

    VastaaPoista
  2. Niinpä, suomalaisten kavereiden kanssa sitä helposti päätyy aina vaan samoihin paikkoihin. Kyllä toi varmaan on se Regata, ei käyty siellä, kun alko jo väsyttää, mutta näytti kyllä ihanalta. Suppailua ei olla kokeiltu, mutta se näyttää hauskalta. Voi vaan olla, että siinä tulis surffaamista ikävä... :)

    VastaaPoista
  3. Joskus on kyllä ihan hauska, kun on ulkomailta vieraita Suomessa ja pääsee näkemään itsekin asioita ihan uudesta näkökulmasta. :D Tuo Cafe Regatta on niin ihana! :)

    VastaaPoista
  4. Joo, pitää kyllä ehdottomasti vielä joku kerta käydä siellä. :)

    VastaaPoista
  5. Voi hyviltä näyttää tarjoilutkin! Pitää kyllä tehdä uusi retki sinne joku päivä ja mennä sisälle asti. :)

    VastaaPoista