Sisällön tarjoaa Blogger.

Mieleenpainuvimmat keikat, osa 2: Emma Gaala

Ensimmäinen osa mieleenpainuvimmista keikoista on luettavissa täällä. Kuten siinä jo kirjoitin, on mahtavia keikkamuistoja paljon ja niitä on mahdoton laittaa paremmuusjärjestykseen. Mutta tässä tulee toinen hyvin mieleen jäänyt keikka.

Maaliskuussa 2013 esiinntyin Emma-gaalassa. Tein rengastrapetsia erään toisen sirkustaiteilijan kanssa Robinin taustalla. Olin esiintynyt jo aikaisemminkin Robinin Back to School-konsertissa Hämeenlinnassa, jolloin olin yksin ja tein rengastrapetsin lisäksi myös vanteita. Robin ei siis itsessään tehnyt tästä keikasta niin erityistä. Myös telkkarissa olin esiintynyt aiemminkin.



Keikasta teki erityisen se, etten ikinä ollut nähnyt niin paljon julkkiksia yhtä aikaa! Ja vuosia keikkaillessani olen kyllä nähnyt vaikka keitä. Julkkikset ovat mielestäni ihmisiä siinä missä taviksetkin ja usein olen jakanut saman takahuoneen kuuluisien ihmisten kanssa. Emma Gaala oli Espoon Barona-Areenalla ja takahuoneena toimi ihan tavallinen hallin pukkari. Keltämättä kaverini kanssa meille tuli hieman huvittunut olo, kun kaikki muut huoneessa olijat olivat tunnettuja artisteja (sinä vuonna kellään muulla artistilla ei ollut taustaesintyjiä). Siellä muun muassa Anna Puu pohti näyttikö raskauden jälkeen lihavalta ja Anna Abreu hyppi alusvaatteillaan ja murehti, kun oli haastattelussa sanonut väärän asunsa suunnittelijan nimen samalla kun hänen henkilökohtainen homo stylistinsä tupsutteli aurinkopuuteria tisseihin.

IMAG0374

Pukkarissa näki käytännössä katsoen kaikki Suomen naisartistit, sillä ne jotka eivät itse esiintyneet, kävivät siellä tauolla ja gaalan jälkeen. Miespuolisia artisteja näki käytävillä ja muissa tiloissa. Kun olin maskeerauksessa ja hiustenlaitoissa, vieressäni istui Cheek. Meikkaajani jopa keskeytti laittamiseni hetkeksi ja kävi pyytämässä nimmarit häneltä. Mietin siinä hetken, että oisko itsekin pitänyt, mutta kun en ole sellaista ennenkään harrastanut, niin en aloittanut nytkään. Ja eiköhän takatilat ole sellainen alue, joissa artistien kuuluisi saada olla rauhassa.





Itse esitys meni hyvin ja kaikki olivat hyvällä tuulella, sillä Robin oli juuri voittanut vaikka kuinka monta Emmaa. Esityksessä tapahtui jo edelliseltä Robinin keikalta tuttu ilmiö, eli lavalla yleisöstä kuuluu ihan järkyttävä huuto, mutta tiedät, ettei kukaan huutajista edes vilkaise sua. :) No, Emma-Gaalassa sentään saattoi jotkut ei-Robin-fanit huomata meidät, toisin kuin hänen omalla keikallaan.



Ihan hauska kokemus siis kaiken kaikkiaan, vaikkei itselle esiintyjänä ollutkaan mikään merkityksellisin esiintyminen.

Pahoittelut kuvien kamalan huonosta laadusta... Muuta kuvamateriaalia ei keikalta oikein ole.

 

Ei kommentteja