Sisällön tarjoaa Blogger.

No mitä siinä lasissa oli?? Ja arvonnan voittaja!


Järjestin joku aika sitten kilpailun, jossa piti arvata mitä juomaa mun lasissa Balilla oli.
Arvauksia juomasta tuli paljon laidasta laitaan kuten kaikenlaisia versioita banaanista, ananaksesta ja kookoksesta, mutta myös mm. duriania (hyi hitto!), kukkakaalia, pinacoladaa, maitoa ja kiljua veikattiin. Osa arvauksista oli jopa niin eksoottisia, etten mä itse edes tiennyt niitä.

Mutta... oikeaa vastausta ei kuitenkaan kukaan tiennyt! Lupasin ensimmäiselle oikein arvanneelle pienen tuliaisen Balilta, mutta koska oikeaa vastausta ei tullut, niin päätin arpoa tuliaisen voittajan kaikkien arvanneiden kesken. Niinpä arvanneiden nimet laitettiin perinteisesti hattuun (jokaiselle yksi lappu, vaikka olisi arvannut monta kertaa) ja sieltä onnetar arpoi voittajaksi nimimerkin: Maria. Onneksi olkoon!

EDIT: Maria, yritin laittaa sulle sähköpostia, mutta sun osoite ei toiminut! Laitatko mulle viestiä jostain toimivasta osoitteesta?

Niin ja mitä se juoma sitten oli... Se oli appelsiinimehua! Luulin ensin, että tarjoilija oli tehnyt virheen ja tuonut mulle väärän juoman, mutta Rio käski ensin maistamaan sitä ja appelsiinimehultahan se maistui! Appelsiineja on paljon eri lajikkeita ja Rio kertoi tän olevan lajike, joka on vihreä pinnalta ja vaalea sisältä. En tiedä onko tuo nyt virallisesti appelsiini vai kenties mandariini, mutta koska kukaan ei arvannut sitäkään, niin arvonnalla mentiin. Ainakaan se ei ole sitruuna, lime, pomelo eikä greippi, joita sitrushedelmistä arvattiin. Ubudissa Rio itseasiassa bongasi tän lajikkeen kaupassa, joten saatiin siitä kuvakin.

IMG_4884

4 kommenttia

  1. Hei Jerina,

    Olen nyt takaisin lomilta ja huomasin tämän. Ihme, ettei sähköpostini toimi :( Pitänee avata uusi, kun en edes itse pääse sisälle sinne.

    Huomasin myös, että tämä olisi pitänyt olla Suomessa oleville ja itse asun ulkomailla. Voit ehkä tehdä arvonnan uudelleen.

    Anteeksi, että minusta tuli nyt hieman päänvaiva sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, etkös sä jo laittanut mulle s-postilla osoitteen? Ainakin mä lähetin jo palkinnon! Siinä vaan kävi niin, ettei paketti ollutkaan postilaatikkokokoinen, vaikka niin suunnittelin, vaan se pitää hakea postista. Mutta siitä ois siis pitänyt tulla postista se lappu...

    VastaaPoista
  3. Ai siellä oli toinenkin Maria :) Huomasin vasta nyt, että eka kommentti oli kaimaltani. Itse olen ne viimeisimmät kommentit laittanut. No ei tässä sitten mitään hätiä.
    Kivaa jatkoa teille Rion kanssa, on mukava lueskella teidän elämästä :)

    VastaaPoista
  4. Joo, sori tätä sekaannusta, kun Marioita olikin tosiaan kaksi! Ja kiitos, kiva jos jutut on kiinnostaneet. :) Hauskaa loppukesää sulle!

    VastaaPoista