Sisällön tarjoaa Blogger.

Home sweet home


Täällä ollaan taas koto Suomessa! Pitkä matka Singaporesta Hong Kongin ja Pariisin kautta Helsinkiin meni yllättävän nopeasti ja maanantai-iltana oltiin jo kotona. Vaikka reissu oli ihana, oli musta myös aika kivaa tulla kotiin.
Kotona olis tehnyt mieli mennä suoraan nukkumaan, mutta mulla oli vielä vähän iltapuuha tiedossa, sillä Singaporessa oltiin huomattu, että mulla oli täitä! Voi jee... Olin vaan ihmetellyt, että onpa kumma kun mun päässä olevat hyttysen puremat ei parane, vaan kutiaa vaan monta päivää... Ja sitten tajusin, että eihän ne mitään hyttysen puremia olleetkaan vaan täitä! Hyi hitto! Olisin halunnut pestä niitä pois heti jo Singaporessa, mutta en siihen hätään löytänyt muuta kun sellasta täishampoota, joka olis pitänyt pestä 12h-vuorokauden sisällä laittamisesta pois ja meidän lento lähti sunnuntai-iltana, joten aamuisen suihkun jälkeen hotellissa seuraava mahdollisuus suihkuun olis ollut vasta kotona melkein kahden vuorokauden päästä... Ei huvittanut jättää mitään myrkkyjä päähän pariksi päiväksi, joten ei auttanut muuta kun laittaa huivi päähän ja odottaa kotiin asti täit mukana matkusten. Kotona äiti oli ostanut mulle valmiiks täishampoota ja pääsin heti pesuhommiin. Tää tosin ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu, vaan projekti täiden poisto jatkuu edelleen... Että semmosia tuliaisia reissusta.  IMG_5810

Kotia kohti...

IMG_5814

Vähän lepoa Hong Kongissa

Ensimmäiset pari päivää kotona on menneet lähinnä asioilla juosten ja Helsinkiä fiilistellen. Eilen täällä oli ihan kohtalaisen lämmintä ja aurinkoista. Ihmettelin vaan kuinka ihmiset kulki pienissä shortseissa ja kesämekoissa, vaikka mulla oli vähän viileetä farkuissa ja pitkähihaisessa. Ja illalla oikein uutisissa näytettiin kuinka ihmiset oli rannalla, kun oli niin kesäinen päivä! No, tänään sitten ymmärsin miksi ihmiset oli niin innoissaan eilisestä... Jos tää tän päiväinen on ollut kesän normaalisäätä, niin kyllä mäkin varmaan oisin kulkenut shortseissa ja mennyt rannalle, jos olisin joutunut täällä koko kesän paleleen. Eli ei voi muuta, kun olla kiitollinen, että on ite saanut nauttia auringosta loppuvuoden tarpeiksi. Ja en ehkä melkein kehtaa edes sanoa tätä, mutta musta oli aika kivaa laittaa pitkästä aikaa farkut  ja oikeet kengät jalkaan...

Nyt kun oon päässyt kotiutumaan ja nettikin toimii taas kuin unelma, lupaan ryhdistäytyä tän bloggaamisen kanssa. Bali-juttuja on nimittäin vielä vaikka kuinka paljon jäljellä! Nyt mä meen kuitenkin syömään vähän lisää ruisleipää ja mansikoita. Aah... Ihana Suomi!

Kuulumisiin!

2 kommenttia

  1. Kiva kuulla että oli suht helppo kotiinpaluu, että ette ihan heti ensimmäisenä laittanu ranteita auki ku näitte seuraavan päivän sään täällä... :D Mites Rio, tuntuiko siitä että palaisi "kotiin", vai oliko lähtö takaisin tosi vaikeaa?

    VastaaPoista
  2. Riolle oli kyllä tosi vaikeeta tulla takas Suomeen. Se oli Singaporessakin vielä ihan masentunut, kun olis vaan halunnut jäädä Balille... Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa helpottaa, kun pääsee taas normielämään kiinni ja näkee kavereita. :)

    VastaaPoista