Sisällön tarjoaa Blogger.

Shotin voimalla uuteen viikkoon


Iik... Enää muutama päivä, ennen kuin mennään! Mä aloitin Bali-orintoitumisen ostamalla viikon kortin hot joogaan. Ajattelin, että totuttelen siellä oikeenlaiseen ilmastoon, hehe. Balille on luvattu vissiin samoja superhelteitä, kuin Intiassa, joten hikoilua tulee varmasti oleen luvassa.


Musta tuntuu, että vaikka kokoajan teen jotain, niin hommat ei vaan missään vaiheessa vähene... Kaamee lista vieläkin kaikenlaista hoidettavaa hommaa. Siksi ajattelin myös, että olis hyvä käydä vähän joogassa hengittelemässä ja rauhoittamassa mieltä.

Tänään nousin jo lähes kukonlaulun aikaan (eli puoli kahdeksalta) ja menin joogaan. Sen jälkeen olo oli reipas, hyväntuulinen ja olin niin fiiliksissä, kun tajusin, että on kesän ensimmäinen päivä! Maanantai, kuun ensimmäinen päivä ja kesän ensimmäinen päivä. Siinäpä taas oiva syy aloittaa hyvä ja terveellinen elämä. Hah! Niinpä menin sitten kaupan kautta kotiin valmistamaan terveellistä aamupalaa.

Oon halunnut testata tän hetken trendijuomaa, eli sitruunainkiväärishottia, mutta meillä vaan ei oo mehustinta. Päätin kuitenkin koittaa tehdä sitä vaan puristamalla sitruunasta mehut ja raastamalla siihen inkivääriä joukkoon. Ihan hyvin meni noinkin. Shotti oli niin hurja, kun olin ajatellutkin, mutta ihan hyvin sen sai juotua. Juomisen jälkeen tuli kehoon lämmin ja ihan hyvä olo. Shotin lisäksi mun aamupalaan kuului vihersmoothie, jossa oli vettä, puolikas banaani, tammenlehtisalaattia, viherjauhetta ja baobabjauhetta. Siihen kaveriksi pari riisikakkua, joiden päällä oli avokadoa ja nautaleikkelettä. Ja tietysti inca-marjoja. Ihan kiva aamupala oli. Terveellisyyttä kerrakseen!

IMG_3809

Tuntuu vähän hassulta lähteä reissuun ilman sen suurempia suunnitelmia. Rio kun haluaa olla ainakin suurimman osan ajasta sen kotikaupungissa Lovinassa ja tavata kavereita ja perhettä. Mä voisin mielelläni käydä välillä jossain muuallakin, vaikka Lovinasta kyllä kovasti tykkäänkin. Mutta saa sitten nähdä malttaako Rio sieltä pois paljoa edes lähtä vai meenkö mä yksin johonkin seikkailemaan. En nyt itsekään jaksa tehdä mitään sen tarkempia suunnitelmia, vaan pitää mennä vaan fiiliksen mukaan. Pari juttua oon miettinyt mitä haluan ehdottomasti tehdä, mutta muuten kaikki on vielä auki.

IMG_3810

Yritän jotain nyt vielä kirjotella tällä viikolla blogiinkin, vaikka ajatukset vähän tuntuu harhailevan... Ja jos ette oo huomannut, niin edellisessä postauksessahan oli aurinkorasva-arvonta, joten käykäähän osallistumassa vielä siihen!

Mahtavaa viikon alkua kaikille! Ihanaa, että alkoi kesä! Ilma tosin vois muuttua täälläkin vähän kesäisemmäksi... Onko joku muuten maistanut tota sitruunainkiväärishottia? Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja