Sisällön tarjoaa Blogger.

Lovina Beach


Mä ajattelin jakaa muutaman rantakuvan täältä Lovinasta, jossa ollaan. Oon kirjoittanut jo pari kertaa aikaisemmin Lovinasta täällä ja täällä, joten ei siitä paikkana nyt sen enempää, vaan antaa kuvien kertoa miltä täällä näyttää nykyään.


image

IMG_4080
Lovinan kuuluisan delfiinipatsaan ympäristöä on vähän restautroitu ja itse patsasta on kohotettu hieman ylöspäin. Tää on edelleen tosi suosittu paikka katella auringonlasua niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

IMG_4092

IMG_4097

IMG_4098

IMG_4100

IMG_4096

Muuten ranta on aika ennallaan eikä mitään suuria muutoksia ole tullut. Täällä on yllättävän rauhallista, vaikka Balilla pitäis nyt olla high season. Mä pelkäsin, että Lovinaankin olis rakennettu  parissa vuodessa paljon uutta ja siitä olis tulossa samanlainen turistirysä kuin monista eteleän rannoista. Mutta täällä on vielä onneksi kivan rauhallista ja leppoisa tunnelma! Suosittelen edelleen Balille tulijoita lähtemään rohkeesti kauemmas etelästä ja tutkimaan vähän aidompaa Balia.

Täällä Lovina Beachilla me ollaan myös Rion kanssa tavattu ja yhtenä iltana käytiin fiilistelemässä sitä tiettyä kohtaa, jossa nähtiin ekan kerran. Rion kaveri, joka oli myös silloin reilu kolme vuotta sitten mukana, otti meistä kuvia. Vain mun kaveri Petra puuttui...

IMG_4046

Huomiseksi suunniteltiin yhden yön reissua etelään, kivaa!

Ei kommentteja