Sisällön tarjoaa Blogger.

Padang Padang Beach


Kutan reissulla käytiin tosiaan Padang Padang beachilla, joka on noin tunnin moottoripyörämatkan päässä Kutalta. Riippuen tietenkin ruuhkasta. Täällä on muutenkin tosi vaikee arvioida kuinka kauan minnekin menee aikaa matkustaa, kun kaikki riippuu aina ruuhkasta.
Kukaan ei tunnu edes tietävän paikkojen välimatkoja kilometreissä, kun ei sillä oli kuitenkaan mitään väliä. Mutta joka tapauksessa Pandang Padang on aika lähellä Kutaa.

Ranta on surffareiden suosiossa, sillä kauempana merellä on hienot aallot. Sinne ei tosin aloittelijoilla ole mitään asiaa. Yleensä rannalla on myös hyvä uida, mutta päivänä, jona me siellä oltiin, oli tosi kovat aallot. Me ei oltu koskaan kumpikaan nähty siellä noin isoja aaltoja ja Rio on sentään ollut siellä aika monta kertaa. Rannassa oli itse asiassa punaiset liputkin, jotka mun käsittääkseni tarkoittaa sitä, että uiminen on kielletty, mutta ei se näyttänyt ihmisiä haittaavan. Ihmisiä siis ui, tai velloi edes takaisin, vaikka aallot näytti mun mielestä aika hurjilta. Itse en uskaltanut edes kunnolla mennä uimaan, vaan kävin vain kastautumassa muutaman kerran aika matalalla, kun allot olivat hieman rauhallisempia.

IMG_4300

IMG_4253 (Large)

IMG_4262

IMG_4297

IMG_4269

Padang Padang beach on aika pieni ja nykyään kovasti turistien suosiossa. Vaikka kyllä paikallisiakin näkyi viettämässä rantapäivää. Rannalla on aika paljon kaupustelijoita, jotka myyvät saronkeja, vaatteita ja ruokaa, mutta ne eivät tyrkytä tuotteitaan mitenkään häiritsevästi. Tila rannalla alkoi olla meidän tullessa jo aika täytetty, kun kaikki halusivat tietenkin paikan auringossa, mutta liian lähelle aaltoja ei voinut mennä. Löydettiin kuitenkin onneksi hyvä paikka. Meidän jälkeen tuli pari tyttöä, jotka menivät rennosti vaan aika lähelle vettä kaikkien kamojensa kanssa, vaikka he varmasti näkivät kuinka isoja aaltoja pyyhki rantaa eikä kukaan ollut levittänyt tavaroitaan niin lähelle. Ja eihän siinä mennyt kauaakaan, kun he siinä aurinkoa ottaessa kastuivat ison allon pyyhkästessä vedet heidän tavaroilleen... Siinähän sitten kiljuivat ja kuivailivat laukkujaan ja kameroitaan. Kannattaisi pitää silmät auki!

Iso osa Padang Padangin viehätystä (surffareiden lisäksi tietysti) on sen kauneus. Suojaisaa rantaa ympäröi hienot kalliot ja vesi on juuri niin turkoosia, kuin paratiisissa kuuluu olllakin. Ei ole siis mikään ihme, että rannalla kamerat laulaa ja selfiet räpsyy. Eikä me oltu tietenkään mikään poikkeus...

IMG_4273

IMG_4285

SAMSUNG CSC

IMG_4290

Padang Padang beach on siis ihan suositeltava päiväretkikohde, vaikkakin nykyään näyttää siltä, että jos haluaa välttää turistilaumoja, niin pitää etsiä itselleen joku rauhallisempi spotti.P.S. Huomatkaa edellinen arvauskisa-postaus, jossa ei oo vielä tullut oikeaa arvausta!

4 kommenttia

 1. Oi! Kylläpä nyt kelpais tällaiset maisemat :)

  VastaaPoista
 2. No ei täällä kieltämättä oo tullut kauheesti Suomeen ikävä, varsinkin kun on kuullut millaiset ilmat siellä on ollut... :)

  VastaaPoista
 3. Oi tuo oli hieno paikka! Kiva ollu seurata teijän Balin reissua, tulee ikävä takas sinne. :)

  VastaaPoista
 4. Mustakin Padang Padang on ihana. :) Harmi vaan, että siellä alkaa oleen aika ryysis jo turisteista...

  VastaaPoista