Sisällön tarjoaa Blogger.

Lähtöfiilistelyjä ja arvonnan voittaja!


Moikka! Täällä ollaan jo aika täpinöissä, sillä muutaman tunnin päästä ollaan jo matkalla lentokentälle ja pitkä matka kohti Balia alkaa! Ihan uskomatonta, että kohta mennään, kun ollaan odotettu tätä matkaa jo kaksi vuotta. En ees voi kuvitella miltä Riosta nyt tuntuu, kun itekin oon näin innoissani...


Mutta joo, Nivean aurinkotuotteiden arvonta on suoritettu perinteisellä hattumenetelmällä ja voittajaksi osui nimimerkki Maikki. Onneksi olkoon! Voittajaan on oltu yhteydessä ja palkinto lähtee postiin ensi viikolla.

IMG_3849

IMG_3854

IMG_3858

Nyt mä meen juomaan vähän teetä ja miettimään, että mitäs vielä piti tehdä... Koko kämppä on tursunnut listoja viimeisen viikon ajan ja muutenkin on ollut aika villiä menoa. Kaupungilla on juostu melkein joka päivä, kun aina jotain unohtui ostaa tai aika loppui kesken. Nyt on kuitenkin rinkat pullollaan, joten luulis kaikkea tarvittavaa olevan. Oon ollut aika surkea bloggaaja viime aikoina, kun aika vaan ei ole riittänyt kaikkeen... Mutta asiaan tulee toivottavasti pian muutos ja pääsette kuulemaan reissujuttuja (kuhan yhteydet vaan pelaa...).

Jee... En malta oottaa, että pääsen vaan makaamaan rannalle ja olemaan tekemättä yhtään mitään! Nyt oikeesti tuntuukin, että oon niin ansainnut loman! Toivottavasti Suomeenkin tulee hieman kesäisemmät säät ja saatte nauttia auringosta.

Selamat berlibur!

6 kommenttia

 1. Ihanaa matkaa teille, voin vain kuvitella, kuinka innoissanne ootte! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa ja nauttikaa (: Toivottavasti ilmat suosii ja yhteydet toimii.

  VastaaPoista
 3. Jenna / Journey Diary7. kesäkuuta 2015 klo 8.52

  Mukavaa reissua teille ja nauti Balin auringosta!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, varmasti nautitaan! :) Lämpöäkin on riittänyt ja netti löytynyt.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Innoissaan kyllä oltiin ja vielä enemmän nyt, kun päästiin tänne! :)

  VastaaPoista