Sisällön tarjoaa Blogger.

Uudistunut Eckeröline Finlandia

Tällä viikolla pääsin tutustumaan uudistuneeseen Eckerölinen Finlandia -laivaan, kun Rantapallo järjesti siellä bloggaajamatkan. Kyseessä oli miniristeily, joka lähtee Helsingistä klo 15.30 ja palaa takaisin samana iltana klo 21.00 käytyään kääntymässä Tallinnassa.

Eckeröline FinlandiaRisteily aloitettiin uudessa kokouskeskus & loungessa, jossa meillä oli ensin vähän blogikoulutusta. Olen vieläkin aika aloittelija näissä blogijutuissa ja sainkin paljon hyviä vinkkejä. Kuultiin myös mitä uutta on tulossa Tallinnaan ja alkoikin tekemään mieli piipahtaa siellä taas ihan maissa asti. Kesällä vois vaikka käydä ja myös marraskuussa vietettävät ruoka-viikot kuulostivat kiinnostavilta. Koulutuksessa oli paljon asiaa, mutta sitä jaksoi hyvin kuunnella, kun välillä sai hakea loungesta pientä syömistä ja skumppaa.

IMG_2805

IMG_2808

Koulutusosuuden jälkeen käytiin pikaisesti katsomassa laivaa. Se näyttikin kivan freesiltä ja sisustuksessa oli mielenkiintoisia yksityiskohtia. Nopean kierroksen jälkeen päästiin illalliselle laivan buffettiin. Aijaijai... Siitä olikin jo aikaa, kun olin viimeksi laivan buffassa syönyt. Finlandia tarjoili kaikkea mitä kaipasinkin, eli hyvän alkupalapöydän runsaine kaloineen ja mahtavat jälkkärit, joihin kuului mun buffasuosikitkin, eli suklaamousse ja vaniljajätski. Pääruoatkin oli ihan ok, mutta niissä ei ollut mitään erityisen mieleenpainuvaa ja tykkään muutenkin enemmän just kylmistä alkuruoista ja jälkkäreistä (mutta toki söin pääruokiakin hyvällä ruokahalulla).

IMG_2814

IMG_2820

IMG_2816

IMG_2818

Ruokailun jälkeen kävin pyörähtämässä Finlandian uudessa Pop Up-Shopissa, jossa oli myynnissä kaikenlaisia pientuottajien herkkuja Itämeren ympäriltä. Kauppa oli tosi söpö ja tuotteet hilloista mausteisiin ja mehuista lihatuotteisiin näyttivät houkuttelevilta. Maha pullollaan buffet-ruokaa ei tullut kuitenkaan ostettua mitään ja siinä vaiheessa pitikin kiirehtiä jo kuuntelemaan Koop Arposta laivan baariin.

IMG_2826

IMG_2827

IMG_2828

IMG_2831Parasta risteilyssä oli koulutuksen ja ruoan lisäksi tietenkin myös muihin bloggaajiin tutustuminen ja mielenkiintoisten matkajuttujen kuuleminen. Oma matkakuume tosin nousi taas muutamalla asteella, kun kuuli minne kaikkialle muut ovat lähdössä reissuun...

Ajatus miniristeilystä, jossa ei mennä edes maihin, tuntui aluksi vähän hassulta, mutta reissu olikin aika hauska ja se voisi olla ihan kelpo vaihtoehto illan viettoon vaikka kaveriporukallakin. Buffettiin hyvin syömään (joka on mun mielestä muuten aika kohtuuhintainen, kun netistä katsoin: klo 15.00 22e/hlö ja klo 18.30 24e/hlö), vähän ostoksia marketissa ja istuskelua jossakin laivan useammasta baarista. Ja tietysti laiva on täydellinen paikka kaikanlaisille kokouksille ja koulutuksille.

Kiitos Rantapallo ja kanssabloggaajat! Risteily oli kyllä kiva piristys viikkoon!


 

*Postaus totautettu yhteistyössä Rantapallon ja Eckerölinen kanssa

6 kommenttia

  1. Jenna / Journey Diary16. maaliskuuta 2015 klo 1.17

    Voi että, olis ollut kiva osallistua tuohon mut oli matka samaan aikaan! :/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus kivasta reissusta! Munkin lempparit buffetissa on yleensä aina alkuruoat ja jälkkärit, pääruoat harvoin säväyttävät. Oli kiva tutustua, toivottavasti törmäillään jatkossakin erilaisissa blogitapahtumissa! :)

    VastaaPoista
  3. Kivaa että sait postauksen väsättyä! Vitsi että noita ruokia on kyllä ikävä :D

    VastaaPoista
  4. No eiköhän noita bloggaajatapahtumia vielä tuu ja onhan matka ihan hyvä syy olla pois. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Oli kyllä kiva reissu ja kiva oli tutustua! Ja eiköhän me vielä jossain nähdä. :)

    VastaaPoista
  6. Joo, ruoka kyllä maistui! Jälkiruoat ehkä vähän liiankin hyvin... :)

    VastaaPoista