Sisällön tarjoaa Blogger.

Perjantain parhaat

Taas tulee tän hetken parhaita asioita. Edelliset parhaudet voi lukea täältä ja kappas, niistähän on tasan kuukausi aikaa. Pitäisköhän ottaa tästä joka kuukausittainen tapa...?

1. I love Lucy

Oon löytänyt uudestaan yhden mun lapsuuden suosikkisarjoista, eli I love Lucyn. Lapsena nauroin näille 50-luvun koheltajille iltapäivisin koulun jälkeen. Muutama vuosi sitten huomasin, että jaksoja voi katsoa YouTubesta ja olinkin onneni kukkuloilla. Sitä lystiä ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa, ennen kuin jaksot poistettiin. Nyt huomasin, että jaksoja voi taas katsoa ja oonkin tuijottanut niitä usein samalla kun syön. Ja nää ei ihan vähään aikaan lopukaan kesken, sillä I love Lucya tehtiin kuusi tuotantokautta ja sen jälkeen vielä The Lucy-Desi Comedy Houria kolme tuotantokautta ja The Lucy Showta kuusi vuotta.

I_Love_Lucy_Cast

Kuva

2. Pecan-pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita

En oo suinkaan vielä kyllästynyt inca-marjoihin, mutta välillä pitää saada jotain muutakin naposteltavaa ja mun uusi herkkusuosikki onkin tämä kombo. Ja parhaat pähkinät ja karpalot saa tietysti mun lempikaupasta eli Sornäisten metroaseman Karkkisilta.

IMG_30543. Uudet paidat

Mä en oo ostanut tänä vuonna vielä melkein mitään vaatteita. Tai omalla rahalla en oo itseasiassa ostanutkaan mitään, mutta oon käyttänyt joululahjalahjakorttia (hui mikä sana!) ja ostanut talvikengät joululahjarahoilla. Tällä viikolla kuitenkin ostin kaksi paitaa Stadiumin aleista ja yhden Hullareilta. Halpaakin oli. Vaikka yritänkin olla ostamatta mitään turhaa, on pieni sisäinen materialistini aina tyytyväinen, kun se saa jotain uutta...

IMG_30534. SNSL- sirkusfestareihin on enää viikko

Mun sirkusoppilaat Pukinmäen Sirkuskoulusta on lähdössä pääsiäisenä Suomen Nuorisosirkusliiton sirkusfestereille Kuopioon ja nyt oon aika iloinen, että jäljellä on enää vaan viikko stressattavaa niitä varten. En ehkä ois enempää jaksanutkaan...

nurtsi_banneri_630x500px_400

Kuva

5. Huomenna risteilylle

Kiireen ja stressin keskellä on super hauskaa se, että lähdetään huomenna parhaan reissukamuni Petran kanssa Tukholman risteilylle. Niin kivaa päästä laivalle vähän rentoutumaan ja kiva pyörähtää Tukholmassakin, kun en oo tainnut käydä siellä vissiin pariin vuoteen.

Silja LineKivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. I love Lucy :) pitääkin katsoa :)

    VastaaPoista
  2. Olin ihan unohtanut kuinka hauskoja ne olikaan! Sieltä niitä löytyy tuubista vaikka kuinka paljon. :)

    VastaaPoista