Sisällön tarjoaa Blogger.

Tervetuloa kevät!

Tänään on virallisesti kevään ensimmäinen päivä, jee! Vaikkei ilma ookkaan vielä kovin lämmin, niin tunnelma on ainakin itelläni henkisesti jo aika keväinen. Meidän kotikadulla kävellessä olen huomannut myös sellaisen seikan, että se on jo aivan kuiva ja puhdas hiekoitushiekasta, joka on yksi hyvä kevään merkki. Vietin tän sunnuntain Joogafestivaaleilla ja sieltä kotiin palatessani olo oli kovin keveä ja pirteä. Pitäis kyllä joogata useammin!

Keväällä tunnelma on aina niin odottava. Odotetaan hyviä ilmoja, kevätvaatteiden käyttöön ottoa, vappupiknikkiä, kesää... Vaikka totuus on se, että ainakin maaliskuu on vielä kovin kylmä ja harmaa. Ties vaikka luntakin vielä satais...

Nyt yritän pyhittää maaliskuun hetkeen keskittymiseen, sillä kyllä tässäkin harmaassa kuussa voi tapahtua kivoja asioita. Ja mulla onkin itse asiassa kivoja, arjesta poikkeavia juttuja luvassa joka viikolle maaliskuuta. Maaliskuu on myös hyvää aikaa treenata vaikka kesäkuntoa varten, sillä ilmat ei oo vielä niin houkuttelevia, että harmittais viettää aikaa sisällä hikoillen. On myös hyvin vielä aikaa tehdä kesäsuunnitelmia ja etsiä sopivia lentolippuja. Mulla on tosi kiireinen ja työntäyteinen kevät tiedossa, niin enköhän mä kohta jo huomaakin, että kesä on tullut!

kevät-tulee

Kuva täältä

Joten annetaan maaliskuullekin mahdollisuus! Kivaa kevään alkua!

2 kommenttia