Sisällön tarjoaa Blogger.

Matkamessuilla

Viikonloppu on mennyt matkahulinoissa Matkamessuilla. Multa jäi torstai (ja illan bloggaaja bileet...) väliin töiden takia, mutta perjantai aamulla pääsin paikalle. Aamupäivä olikin hyvä aika tutustua messuihin, kun ammattilaisille suunattuna aikana ei ihmisiä ollut liian paljoa ja käytävillä pääsi helposti kiertelemään. Perjantaina olinkin messuilla siihen asti kunnes piti lähteä töihin. Aamupäivän vietin äitin kanssa ja iltapäivällä näin vielä kaveriakin, joka bongas mut messuilta Instan kautta.

Jos sulla ei vielä ole matkakuumetta, niin sellaisen saa varmasti aikaan kun pyörähtää messualueen ympäri. Messut on vielä huomenna sunnuntaina auki, joten vielä kerkeää hankkia itselleen reissuhuuman ja ideoida uusia matkakohteita.

Tässä mun messukierrokset kuvien muodossa.

IMG_2502

Pepin talolla temppuilemassa.

IMG_2503

Vähän välipalaa Viikkarin osastolla.

IMG_2505

Sitten köpöttelin Barcaan.

IMG_2509

Ja pyörähdin myös Indoissa!

IMG_2512

Hmm... mihin suuntaan seuraavaksi?

IMG_2522 (Large)

Ja ennen töihin lähtöä vielä herkullinen meze-lautanen.

Tänään lauantaina kävin messuilla uudestaan ja päivä alkoi bloggaajille järjestetyllä Touring Cars:in matkailuautojen esittelykierroksella. Mielikuvissa karavaanarit on yleensä keski-ikäisiä pariskuntia, mutta sirkuspiireissä matkailuautot ei ole mitenkään vanhojen ihmisten juttu. On itseasiassa tosi kätevää olla oma matkailuauto, jolloin töiden saaminen kiertävistä sirkuksista on helpompaa. Itsekin olen miettinyt kuinka hauskaa olisikaan kiertää vaikka Eurooppaa sirkusporukalla ja tehdä katuesityksiä!

Autot, joita messuilla kateltiin olivat kyllä aika hulppeita. Ja uusien autojen värityskin oli tosi freesi eikä sellainen ruskean beige niin kuin ennen vanhaan.

IMG_2530

IMG_2524

IMG_2527 (Large)

IMG_2536 (Large)

Ja miten söpö on tää retrovaunu! Ihan niin kuin Aku Ankalla!

Matkailuautoesittelyn jälkeen kuuntelin Samuel ja Daniel Taipaleen vinkit täydellisten matkakuvien ottamiseen ja istahdin hetken Pool Barissa.

IMG_2540

IMG_2543

Sitten vähän välipalaa, hetki Egyptiläistä tanssia ja Bloggers Loungeen kuuntelemaan vinkkejä bloggaajille.

IMG_2558

IMG_2555

Siellä oli mielenkiintoisia juttuja tälläiselle bloggaajan alulle ja tapasinpa muutamia bloggaajakolleegojakin. Lopulta olin kuitenkin niin nälkäinen, että skumppalasillinenkin piti jättää kesken ja lähteä kotiin päin.

Hauskat messut oli! Olitteko myös mukana? Vai vasta menossa? Huomennakin vielä kerkeää, jos kaipaa minikokoista maailmanympärimatkaa!

2 kommenttia

  1. Olin mukana ja ihan kiva päivä oli, vaikka lauantaina väkeä oli omaan makuun vähän liikaa. Oma vika, kun mitkään muut päivät eivät sopineet.
    Oliko muuten hyviä nuo Pool Barin drinkit? Itseltä jäi maistamatta, vaikka asiaa harkitsinkin. Alue oli kyllä tehty tosi kivaksi keitaaksi.

    VastaaPoista
  2. Joo, lauantaina oli mustakin vähän liikaa porukkaa ja hankala liikkua. Toi mun smoothie ei itse asiassa ollut Pool Barista, vaan Jungle Juice Bar:ista, jolla oli kans oma osasto messuilla. Se on mehu- ja smoothie baari, josta saa ihanan raikkaita juomia ja löytyy esim. Itiksestä.

    VastaaPoista