Sisällön tarjoaa Blogger.

Apulannan kanssa Baronalla

Hups, mites se viikko taas hujahti niin nopsaan! Tällä viikolla pääsi jo vähän arjen makuun ja siihen mahtuikin treeniä, opetustöitä ja keikkaviikonloppu. Olin perjantaina ja lauantaina esiintymässä Apulannan keikalla Barona Areenalla, jossa tehtiin ilma-akrobatiaa kankailla kolmen muun tytön kanssa Zombeja -biisin aikana. Oon esiintynyt elämäni aikana aika paljon monenlaisissa paikoissa ja esimerkiksi Barona Areenalla oon ollut ennenkin esiintymässä, mutta täytyy sanoa, että nää keikat meni kyllä ihan henkilökahtaisten suosikkien kärkisijoille! Oli tosi mahtava fiilis esiintyä ja show oli kokonaisuutena musta tosi onnistunut.

IMG_2455

Meidän biisi alkoi sillä, että maattiin maassa kankaisiin kietoutuneena ja meidät nostettiin nostimilla ilmaan. Yleisö alkoi taputtamaan jo heti kun alettiin kohota maasta irti ja loppuun myydystä areenasta lähtikin ihan kivasti ääntä. Muutenkin esityksen aikana oli ihan huippufiilis, mikä oli hieman yllättävää, sillä yleensä esiintyessä bändien tai muiden artistien kanssa, tulee usein olo, että huomaako kukaan edes mua, vai onko ne kiinnostuneita vaan itse pääesiintyjästä.

Meidän Zombeja -biisi ei ollut ehkä ihan perinteinen kangasbiisi, vaan aikamoista revittelyä. Mutta ehkä sen takia sen vetäminen olikin niin hauskaa! Meillä oli tietty hienot zombi-meikit ja tukat tupeerattuina. Oman vedon jälkeen kerettiin vielä kattomaan loppukeikkaa. En oo mikään erityinen Apulanta-fani, mutta onhan niillä hienoja biisejä. Keikan nimi oli Kosto kaikista vuosista ja siinä kuultiin myös vanhempaa materiaalia, josta tuli itellekin oma nuoruus mieleen. Molempina päivinä jorattiin zombeina loppuun asti!

IMG_2425

IMG_2448

Tuli myös nostalginen olo, kun osa muista esiityjistä kävi hakemassa Apulannalta nimmareita ja tajusin, että siitä on varmaan joku 15 vuotta, kun oon ekan kerran nähnyt Apulannan, kun olin niiden kanssa samalla keikalla Hartwall Areenalla ja hain sillon itsekin nimmarit... Jopas se aika kuluu nopeaan. Ja mähän en tietysti oo vanhentuntu yhtään tässä välissä!

IMG_2463 (Large)

Sattuko joku oleen kattomassa? Mitä mieltä olitte keikasta?

Ei kommentteja