Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntaikävelyllä Aurinkolahdessa

Käytiin viime viikonloppuna Vuosaaren vieressä Aurinkolahdessa. En oikeastaan tiennyt koko paikasta mitään ennen tätä kesää ja olisi pitänytkin mennä sinne jo kesähelteillä, sillä sehän oli varsinainen Riviera! En tosin Rivieralla oo käynyt, mutta varmaan siellä on aika samanlaista...

IMG_1139

IMG_1140

IMG_1142 (Medium)

Biitsi oli tyhjä, lukuunottamatta yhtä bikineissä makaavaa tyttöä. Aika sissi, sillä vaikka kuvat näyttävät kesäisiltä, ei viime sunnuntaina nyt ihan bikinikelit enää olleet. Ja mulla oli takki päällä. No, ehkä hänellä oli kesäloma. Ja rannalla ei ainakaan ollut tungosta.

IMG_1145 (Medium)

Oli kyllä niin kivannäköistä aluetta, että sinne vois vaikka muuttaa! Mikäs siellä olis parvekkella istuskella ja katsella merelle (jota Balilainen luuli järveksi) ja kesällä talsia suoraan himasta uimaan.

Mä oon asunu Helsingissä niin pitkään aika lähellä keskustaa, että on vaikee ajatella asuvansa jossain lähiössä. Tästä on niin helppo liikkua joka suuntaan. Mutta kulkeehan ne bussit, metrot ja junat kauemmaskin. Ja koska haluttais tästä vähän isompaan kämppään, on melkein pakko katella niitä lähiöitä, kun siellä on kuitenkin hiukka halvempaa.

IMG_1148 (Medium)

IMG_1162 (Medium)

IMG_1163 (Medium)

Perus välijumppailut.

Pitää varmaan käydä muissakin lähiöissä vähän kattelemassa, että mitä niistä löytyy. Tosin ei varmaan ihan jokaisesta tälläsiä näköaloja löydy...

IMG_1150 (Medium)

IMG_1164 (Medium)

Balilaisen tuleva vene. Voidaan sillä sitten seilata aina Balille kylään omasta lähisatamasta.

Juu, ei näissä mun jutuissa oo nyt mitään järkeä. Pitäisköhän mennä vaan nukkumaan... Telkkaristakin tulee vaan jalkapalloa. On kotikaupungin pojat päässeet oikein jonnekin ulkomaille pelaamaan.

IMG_1153 (Medium)

 

 

 

Ei kommentteja